5.000 DE SUPORTERI AU FĂCUT SPECTACOL PE STADIONUL ”FARUL”

Aproximativ 5.000 de oameni au luat cu asalt stadionul Farul din Constanța pentru a asista la partida dintre SSC Farul și Progresul Spartac București, un adevărat derby în ceea ce privește promovarea în Liga a Doua. Cu mic cu mare, suporterii au venit la stadion și au creat o atmosferă fantastică pentru echipa de la malul mării. În chiar primul minut al meciului, Marius Tudorică a prins o torpilă de la mare distanță și l-a învins pe portarul advers, aruncând tribunele în aer.

Din păcate pentru elevii lui Petre Grigoraș, aceștia nu au mai atacat foarte mult și în partea a doua s-au văzut egalați. În ultimele 10 minute ale meciului, SSC Farul a atacat cu toată echipa, iar oaspeții de la Progresul au tras cât au putut de timp. S-a terminat 1-1 și cele două echipe se află la egalitate de puncte, 49, însă bucureștenii sunt avantajați de rezultatul direct, deoerece la Berceni a fost 7-0 pentru aceștia. Chiar dacă nu mai sunt multe etape până la final, constănțenii continuă să spere la promovarea în Liga a Doua.

Cel mai important lucru este că fanii Farului au dat o palmă tuturor celor care i-au contestat. Din 5.000 de locuri alocate pentru această partidă, au fost aproximativ 5.000 de oameni în tribune. Acum, chiar începem să credem în sloganul ”În Constanța doar Farul Contează!”.

Sursa: Opinia online

Powered by themekiller.com