Al treilea amical din 2018 al SSC Farul se va juca astăzi de la ora 15.30

SSC Farul va juca astăzi, de la ora 15.30, pe stadionul „Farul“, cu o echipă de juniori de la ACS Performer Constanţa. „Marinarii“ au susţinut două partide de verificare in acest an, confruntarea cu Victoria Cumpăna fiind precedată de cea cu Abatorul Slobozia (liderul Ligii a 4-a din judeţul Ialomiţa), care a învins echipa de Liga a 3-a la Constanţa cu 2-0.

Lamine – Twumasi, în centrul apărării

După mijlocaşii Marius Tudorică şi Alin Cârstocea, SSC Farul Constanţa îl va achiziţiona şi pe stoperul Kwadwo Twumasi, care are dublă cetăţenie, americană şi ghaneză. Antrenorii echipei constănţene l-au testat la antrenamente şi la două meciuri amicale pe Kwadwo Twumasi şi au decis să-l reţină în lot. În acest moment, se strâng documentele care vor fi depuse pentru obţinerea avizului de muncă. În vârstă de 24 de ani, apărătorul este fratele fotbalistului Kofi Twumasi, de la FC Viitorul. În SUA, Kwadwo a jucat la Kalonji Soccer Academy, iar în România la Concordia Chiajna.În ultimul amical susţinut de SSC Farul, 7-0 la Constanţa cu Victoria Cumpăna (Liga a 5-a), Kwadwo Twumasi a fost titular şi a făcut pereche în centrul defensivei cu un alt jucător de culoare, Lamine Diakite.

A debutat cu FC Farul în Liga 1
Cu SSC Farul se pregăteşte şi Daniel Florea, binecunoscutul „Gică Fentă“, care a fost lansat în fotbalul mare de FC Farul. Sosit la Constanţa ca junior, de la Târgovişte, Daniel a debutat în Liga 1 în tricoul „alb-albastru“ la 19 ani, într-un meci în deplasare cu CFR Cluj. Ulterior, a mai jucat la echipe precum Delta Tulcea, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu (cu care a ieşit campion al României) sau UTA, ultima sa formaţie. În vârstă de 29 de ani, „Gică Fentă“ este jucător liber de contract şi sunt şanse bune să fie înregimentat de SSC Farul.

Sursa: ZIUA de Constanţa

Powered by themekiller.com