Astazi la ora 17:00 e derby la Techirghiol !

In meciul din etapa a cincea a Ligii a 3-a la fotbal, seria secundă, gazdele de la SSC Farul Constanţa primesc vizita echipei Axiopolis Cernavodă. 

Înaintea partidelor care s-au jucat ieri în rundă a 5-a, CSM Rm. Sărat – Victoria Traian 3-0, Delta Dobrogea Tulcea – FC Voluntari II 0-3 şi FCSB II – CSM Olteniţa 5-0, SSC Farul ocupa locul trei, cu zece puncte, iar Axiopolis se afla pe prima poziţie, cu 12 puncte, fiind singura echipă cu punctaj maxim în primele patru meciuri.

„Aveam meciuri încinse cu echipele din judeţ“

„Asemenea derby-uri sunt extrem de interesante. Aşa s-a întâmplat şi când eram în Liga a 2-a, aveam meciuri încinse cu echipele din judeţ. Sâmbătă, întâlnim o formaţie aşezată, cu patru victorii din patru meciuri. Recunosc că am trimis un om să o vadă la meciul trecut (n.r. câştigat cu 3-1 de Axiopolis, la Cernavodă, contra lui FCSB II). E o echipă agresivă, nu întâmplător are punctaj maxim. Avem o serie de jocuri extrem de importante, după două mai lejere, cu Agricola Borcea şi Victoria Traian. Avem în acelaşi timp posibilitatea ca, obţinând victoria sâmbătă, să depăşim Axiopolis în clasament, lucru pe care ni-l dorim foarte mult. Nu va fi uşor însă. În astfel de partide nu contează locurile din clasament, ci ambiţia, determinarea şi, de ce nu, şi şansa. Am încredere în echipa noastră. Nu vreau să-i jignesc pe adversari, dar cred că din punct de vedere valoric suntem peste. Poate cei de la Cernavodă sunt puţin mai organizaţi ca noi, că joacă de mai mult timp împreună. Poate au început pregătirea mai devreme şi se cunosc mai bine, ceea ce poate fi un atu al lor. Dar cred că avem valoare superioară, iar dacă vom fi conectaţi şi concentraţi la maximum, vom obţine victoria“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Sursa: Ziua de Constanta

 

Powered by themekiller.com