Axiopolis – SSC Farul, duel dobrogean pentru Liga a 2-a

Etapa a 18-a din Liga a 3-a la fotbal programează sâmbătă, de la ora 15.00 (în direct la Dotto Sport), la Cernavodă, pe stadionul „Trust”, întâlnirea dintre formațiile Axiopolis Sport Cernavodă și SSC Farul Constanța. O partidă deosebit de importantă în lupta pentru promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc, față în față fiind ocupantele locurilor 3, Axiopolis, cu 38 de puncte, respectiv liderul clasamentului, SSC Farul Constanța, cu 41 de puncte.

Ambele echipe vor aborda confruntarea de sâmbătă cu un moral ridicat, mai ales după victoriile la scor obținute în partidele disputate miercuri. SSC Farul a câștigat în deplasare, 5-0 cu Unirea Slobozia, iar Axiopolis s-a impus pe teren propriu, 7-1 cu Agricola Borcea. Va fi și un meci al orgoliilor, așa cum s-a întâmplat și în tur, la Techirghiol, când SSC Farul a dispus cu 3-1 de Axiopolis, după ce formația din Cernavodă a condus la pauză. Pentru partida de sâmbătă, suporterii Farului au sunat mobilizarea generală, anunțând o prezență numeroasă în tribunele stadionului din Cernavodă.

„Ştim ce înseamnă astfel de meciuri, ce dorinţă de victorie este din partea jucătorilor ambelor echipe. Sperăm să ne putem concentra la fel cum am reuşit la Slobozia şi să ne revenim din punct de vedere fizic”, a declarat antrenorul principal al Farului, Petre Grigoraş.

„Este un eveniment sportiv al judeţului. Se anunţă un meci deschis oricărui rezultat. Vrem ca învingătorul să se decidă în teren. Cine e mai bun să câştige. Mingea este rotundă”, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului din Cernavodă.

Programul celorlalte partide ale etapei – vineri, ora 15.00: FC Voluntari II – Delta Dobrogea Tulcea, Sportul Chiscani – Înainte Modelu; sâmbătă, ora 15.00: Victoria Traian – CSM Rm. Sărat, Agricola Borcea – Progresul 1944 Spartac București, Unirea Slobozia – Metalul Buzău, CSM Oltenița – FCSB II.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com