Bani de la bugetul local pentru SSC Farul Constanţa

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de Consiliu Local Municipal Constanţa, care se va desfăşura vineri, 23 martie 2018, de la ora 14.00, în sala „Remus Opreanu“ a Consiliului Judeţean Constanţa, se află şi cinci proiecte de hotărâre ce vizează sportul constănţean. 

Unul din proiectele de hotărâre se referă la alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Asociaţiei Suporter Spirit Club Farul Constanţa pentru perioada 4 ianuarie – 30 iunie 2018 din anul competiţional 2017/2018. Este vorba de 1.200.000 de lei cu TVA inclus, sumă necesară pentru atingerea obiectivului stabilit – promovare imediată în Liga a 2-a.

SSC Farul Constanţa este echipa de fotbal înfiinţată de suporterii constănţeni pentru a ţine în viaţă spiritul farist. În prezent, formaţia joacă în seria secundă a Ligii a 3-a şi este în cărţi pentru promovare, în condiţiile în care, în momentul de faţă, după două etape din retur, se află pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu ocupanta primei poziţii.

Sursa: ZIUA de Constanța

Powered by themekiller.com