Cătălin Mazilu și Andrei Rusu nu mai fac parte din lot

SSC Farul Constanța a mai reziliat săptămâna aceasta două contracte, cu atacantul Cătălin Mazilu și cu fundașul Andrei Rusu, ultimul fiind împrumutat de la FC Viitorul în vara anului trecut. Plecarea celor doi se adaugă despărțirii amiabile de Costel Nițescu, Sebastian Agache și Ciprian Milea. De asemenea, nu ar fi exclus ca D. Gheorghe să renunțe la fotbalul de performanță, pentru că este student și vrea să se axeze pe învățătură.

Dintre fotbaliștii testați la meciul amical de sâmbătă, de pe Stadionul Farul (0-2 cu Abatorul Slobozia), au fost reținuți în continuare la antrenamente Ștefancu, Zamfir, Robu și R. Farcaș, toți patru fiind juniori de la ACS Performer, dar și fundașul central Kwadwo (24 de ani, american de origine ghaneză, are dublă cetățenie), ultimul urmând să mai fie testat în vederea unui eventual transfer.

„Mai dorim un atacant și un fundaș central, însă aceștia sunt jucători cu experiență, care nu vor avea probleme de adaptare. Suntem în discuții cu ei și îi mai așteptăm câteva zile, chiar și o săptămână, pentru că negociază și cu echipe din primele două ligi”, a spus Petre Grigoraș.

SSC Farul continuă pregătirile pentru returul campionatului, al cărui start este programat pentru data de 3 martie 2018, antrenamentele desfășurandu-se în localitate, iar conducerea clubului încearcă să perfecteze și un stagiu de pregătire centralizată la munte, în perioada 9-23 februarie. Eventuala plecare în Antalya, acolo unde fariștii ar fi găsit terenuri foarte bune de antrenament și adversari puternici pentru jocuri de verificare, este aproape exclusă, din cauza costurilor prea mari.

„Eu totuși mi-aș dori Antalya, pentru că în țară este greu să găsești terenuri bune de antrenament. Până la urmă, ce găsim în alte localități din România avem și noi la Constanța, ce rost are să mai plecăm de aici? Oricum, încă se caută cea mai bună soluție, vom vedea ce vom reuși”, a declarat Petre Grigoraș.

SSC Farul va susține un al doilea amical in acest an, pe Stadionul Farul, cu Victoria Cumpăna (Liga a V-a) sâmbătă, de la ora 11.00. De asemenea, lotul pentru retur va fi prezentat pe 24 februarie, cu ocazia unui meci amical foarte atractiv, cu echipa Academia Rapid, din Liga a IV-a bucureșteană!

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com