Ce a declarat Petre Grigoraş dupa amicalul de sâmbătă

SSC Farul Constanţa a susţinut sâmbătă primul meci de verificare din 2018, întâlnind, pe stadionul „Farul“, Abatorul Slobozia, liderul Ligii a 4-a a judeţului Ialomiţa.

Mijlocașii Tudorică și Cârstocea sunt noile achiziții reușite de constănțeni în această iarnă, în timp ce Ștefancu, Codescu, R. Farcaș și Zamfir sunt juniori de la ACS Performer Constanța, iar Codruț Matei a mai jucat pentru formația constănțeană în Liga a 4-a. Au lipsit Androne, Botea, Diakite, D. Gheorghe, Pătulea și Vîntu.

„Eu zic că sunt transferuri bune, nu mă uit la jocul de astăzi (n.r. sâmbătă). Pentru mine nu este un etalon această repriză. Sunt jucători buni, care 100% vor aduce un plus în jocul echipei“, a spus Petre Grigoraş.

In repriza a doua a meciului au jucat si trei stranieri aflați în probe la SSC Farul: Kwadwo (24 de ani, american de origine ghaneză), Shadrack Nsukami (20 de ani, jucător de culoare, sosit de la Metaloglobus București) și Todorov (bulgar). Cei trei însă nu i-au convins pe antrenorii echipei, astfel că nu vor rămâne în continuare la echipă.

„În prima repriză, am folosit mai mulţi jucători de bază. După pauză, am utilizat mulţi copii, care trebuie să-şi testeze forţele, şi câţiva străini, care, din păcate, sunt departe de a fi opriţi în lot. Din echipa din repriza a doua nu ştiu dacă opresc trei jucători. A fost un test ca să vadă şi copiii ce înseamnă un meci cu seniorii, chiar dacă au avut în faţă o echipă de Liga a 4-a. De la juniorat la seniorat e diferenţă mare, de care unii nu-şi dau seama. E o înfrângere care, pe undeva, mă bucură, întrucât îmi oferă posibilitatea să structurez lotul în cea mai scurtă perioadă, două – trei zile. Pe posturile pe care mai avem nevoie de jucători vom găsi. Nu am nevoie de un lot foarte numeros, că sunt etape puţine. Jucătorii care vor rămâne la echipă vor fi cei care vor merita şi care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Din această săptămână, lotul SSC Farul va efectua un semicantonament timp de două săptămâni la Constanţa. „Să sperăm că vom pleca şi într-un cantonament în străinătate, iar totul va fi OK“, a arătat Grigoraş.

Sursa: ZIUA de Constanţa si Telegraf

Powered by themekiller.com