Comunicat de presa

Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, după o perioadă destul de lungă de incertitudine, în care continuarea finanţării din partea autorităţilor a fost amânată sine die, iată că astăzi putem să răsuflăm uşuraţi la auzul unor veşti bune! Ieri, S.S.C. Farul a primit confirmarea că va lua startul în următorul sezon al Ligii a II-a, iar astăzi am stabilit şi obiectivul: încă o promovare istorică. A 3-a promovare în tot atâţi ani de activitate. Astăzi, Adunarea Generală a Membrilor cotizanţi ai Asociaţiei Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa a semnat, prin reprezentanţii săi desemnaţi, un acord de asociere cu dna. Emanuela GAVRILĂ, o fostă sportivă de performanţă, originară din Constanţa, al cărei principal obiectiv este susţinerea performanţei sportului românesc. Este un acord de COLABORARE, nu o preluare sau o cedare. În continuare, la fel ca şi până în prezent, vocea dumneavoastră, a celor care susţineţi Proiectul S.S.C. Farul se va face auzită. Toate deciziile se vor lua de comun acord, în interesul echipei şi al performanţei. Credem cu tărie că am luat cea mai bună decizie şi că în acest mod am asigurat dăinuirea spiritului farist! Ne mai despart 3 săptămâni de startul campionatului şi avem foarte multe de făcut! Aşteptăm cu înfrigurare tragerea la sorţi, pentru a putea să începem, la fel ca şi dumneavoastră, să plănuim prima deplasare şi meciul de debut. Credeţi în continuare în S.S.C. Farul! Doar împreună reuşim!
Împreună ducem mai departe spiritul farist!