De ziua sa, Petre Grigoraş a participat la conferinta saptamanala de presa

Fostul fotbalist și actualul antrenor de la SSC Farul, Petre Grigoraș, împlinește astăzi 53 de ani. Cu aceasta ocazie, dorim să ii transmitem un sincer „La mulţi ani!”, multă sănătate şi împliniri!

Născut în localitatea Poduri (județul Bacău), în tinerețe a ajuns ca jucător de fotbal la fosta echipă FC Farul, numită în anii de glorie “echipa fanion a Litoralului”! La formația constănțeană, Petre Grigoraș a activat mulți ani ca fotbalist (în perioadele 1990-1992, 1994-1995, 1996-1999) apoi a revenit ca antrenor la clubul din Str.Primăverii (2000-2002, 2004-2005).

Anii au trecut, FC Farul s-a desființat, iar fanii și toți cei care iubesc culorile alb-albastru au rămas cu amintirile frumoase, dar și cu gustul amar al dispariției echipei lor favorite. Cu eforturi susținute, suporterii au înființat echipa SSC Farul care a promovat în acest an din Liga a 4-a în Liga a 3-a la fotbal.

Aflată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, SSC Farul Constanţa întâlneşte, vineri, de la ora 14.00, în deplasare, Sportul Chiscani (penultima clasată), în ultima etapă a turului de campionat.

 „Suntem în grafic. Mai avem un joc, pe care trebuie să-l câştigăm, la Chiscani, după care vom trage linie şi vom face o analiză detaliată asupra evoluţiei fiecărui jucător în parte. La prima vedere, pare un joc facil, dar sperăm să ni-l facem şi noi uşor. Se pare că se va înrăutăţi vremea, iar starea terenului se poate strica, dar chiar şi aşa va trebui să câştigăm. Nu am avea nicio scuză dacă nu ne-am impune. Important e ca jucătorii să se concentreze şi să aibă o atitudine de profesionişti. Eu sunt convins însă că vom câştiga“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Vedeti conferinta de presa aici !

Echipa constănţeană nu îi va putea folosi în acest meci în continuare pe Mazilu şi Niţescu, accidentaţi. Pe lista indisponibililor se poate adăuga şi căpitanul SSC Farul, Alex Grigoraş, care are şanse destul de mici să fie recuperat în urma unor probleme medicale, dar ar putea reveni Marian Botea.

Sursa: Radio Constanţa si ZIUA de Constanţa 

Powered by themekiller.com