Declaratiile dinaintea meciului cu ACS Inainte Modelu

În etapa viitoare din Liga a 3-a la fotbal, a 10-a a campionatului,  SSC Farul Constanța va juca la Techirghiol, sâmbătă, de la ora 15.00 cu Înainte Modelu, echipă care se află pe locul 9, cu 10 puncte.

Formația constănțeană nu va putea folosi sâmbătă doi jucători, Costel Nițescu și Cosmin Zamfir, care se confruntă cu probleme medicale. Primul se pare că are pubalgie, în vreme ce juniorul de la ACS Performer se confruntă cu o întindere musculară.

Niciun meci nu este foarte ușor, cu toate că Înainte Modelu e privită ca o echipă mai de subsolul clasamentului. Vom trata partida cu maximă seriozitate și cred că vom reuși să câștigăm cele trei puncte puse în joc”, a declarat Ion Barbu, antrenor secund la SSC Farul.

Noi vom încerca să câștigăm și partida cu Modelu, ca să ne facem datoria până la capăt. Singurul care ne ajută este domnul antrenor, este foarte experimentat și a știut să țină vestiarul. Ba cu o glumă, ba cu prezența dânsului, la fel staff-ul tehnic, care este mereu alături de noi. Dacă nu eram uniți, nu știu dacă treceam peste aceste greutăți”, a spus fundașul central Marian Botea.

Este adevărat că au fost ceva probleme cu apa, acum câteva săptămâni, dar s-au rezolvat. A trebuit să apelăm la relațiile nostre și ne-a ajutat cu reparația un fost fotbalist al Farului, Stelian Carabaș, căruia țin să-i mulțumesc încă o dată și prin intermediul dumneavoastră”, a explicat Marcel Lică.

Săptămâna aceasta au apărut și vești bune pentru Suporter Spirit Club Farul Constanța, club care a solicitat și căruia i s-a aprobat o finanțare de la Consiliul Local Municipal, în valoare de 900.000 de lei (inclusiv TVA), destinată finanțării activității până la sfârșitul acestui an. Cum CLM a promis o finanțare și pentru returul campionatului, în valoare de circa 1.000.000 de lei, promovarea în Liga a 2-a nu mai pare acum un obiectiv imposibil de atins.

Marți, președintele Consiliului Director al SSC Farul, Georges Muzaca, a semnat contractul cu Primăria Constanța, care miercuri a și trimis banii către club. „Așteptăm ca până cel mai târziu vineri să ajungă banii în contul clubului nostru. Urmează ca suma de 900.000 de lei să ajungă la noi până la 31 decembrie, în trei tranșe”, a anunțat Muzaca. „Banii au plecat către noi și vor ajunge în cel mai scurt termen, dar sunt formalități bancare de îndeplinit. Asta e foarte bine, înseamnă că se dorește din partea Primăriei și a Consiliului Local ca SSC Farul să facă performanță”, a adăugat Marcel Lică, președintele clubului.
Sursa: Telegraf si Ziua de Constanta 

Powered by themekiller.com