Declaratiile lui Ion Barbu si Marian Botea de la conferinta de presa de azi

Echipa suporterilor constănțeni, SSC Farul joacă sâmbătă de la ora 15.00 cu formația Înainte Modelu Călărași, pe terenul de la Techirghiol. Partida face parte din etapa a-X-a a Ligii a-III-a la fotbal, Seria a-II-a. Echipa oaspete este în clasament pe locul 9 cu 10 puncte, iar SSC Farul ocupă locul al patrulea cu 21 de puncte. Doi dintre jucătorii lotului constănțean, Zamfir și Nițescu vor fi indisponibili din cauza accidentărilor recente.

La conferința de presă de astăzi, secundul Ion Barbu a declarat că își dorește ca jucătorii echipei gazde să treacă peste frustrările și nemulțumirile existente pentru a obține victoria. Ion Barbu a mai afirmat că în curând fotbaliștii își vor primi salariile restante, un motiv serios pentru ca activitatea lor de pregătire să dea pe teren rezultatele așteptate, mai ales în partidele oficiale.

Fundașul central, Marian Botea a menționat același aspect legat de faptul că jucătorii și antrenorii nu au fost plătiți de trei luni.El a dezvăluit și alte aspecte referitoare la condițiile dificile de cazare și de asigurarea a utilitășilor pentru jucătorii care nu sunt din Constanța.

„De când am venit la această echipă au fost mereu numai probleme de ordin financiar.Și acum așteptăm rezolvarea lor, să primim banii care ni se cuvin, să jucăm fără stres.Lumea poate nu știe că suferim din acest motiv, toți vor în schimb rezultate și atingerea obiectivului!”, a spus Marian Botea.

Jucătorii doresc soluționarea acestor probleme în scurt.Ei au fost uniți până în prezent și nu au renunțat la echipă grației antrenorilor care s-au aflat alături de ei și le-au dat speranțe că situația se va remedia.

Georges Muzaca a spus că prima tranșă din suma de la bugetul local a intrat astăzi în contul clubului, iar mâine jucătorii vor primi un salariu. În ce privește celelalte probleme semnalate, președintele CD al SSC Farul a arătat:

Apa a fost oprită în camere întrucât s-a spart o țeavă în curtea clubului, în patru – cinci locuri. Reparația a fost făcută cu bani de la suporteri și de la un fost fotbalist al FC Farul, care ne-a ajutat și cu alte ocazii, drept pentru care îi mulțumim. Referitor la masă, clubul le asigură trei mese pe zi celor care stau în cantonamentul de la stadion, dar, nemaiavând voie să folosim cantina de la mini-hotel, le asigurăm băieților trei mese pe zi la un restaurant, suportându-le și deplasarea până acolo

Sursa: Radio Constanta si Ziua de Constanta  

Powered by themekiller.com