Declaratiile lui Petre Grigoras dinaintea meciului cu Axiopolis Cernavoda

Derby-ul etapei a 5-a din Liga 3 se va disputa sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17, la Techirghiol, între SSC Farul Constanța, aflată pe locul al 3-lea cu 10 puncte și liderul clasamentului, Axiopolis Cernavodă cu 12 puncte.

Acest meci a fost prefațat de SSC Farul Constanța în obișnuita conferință de presă săptămânală organizată la sediul clubului.

„Se știe că astfel de meciuri sunt foarte încinse. Așa se întâmpla când antrenam Farul în liga a doua și jucam cu echipe din Năvodari, Mangalia sau Medgidia. Întâlnim formația de pe primul loc, cu patru victorii consecutive. O echipă așezată, agresivă, care nu întâmplător a câștigat tot în primele patru etape. Venim după două jocuri mai lejere, dar urmează o serie foarte importantă pentru noi. Cu o victorie sâmbătă trecem de Axiopolis în clasament, dar sunt conștient că nu va fi deloc ușor. În astfel de derby-uri județene nu contează locurile ocupate în clasament! Contează ambiția, determinarea și, de ce nu, puțină șansă. Am încredere în jucătorii mei, cred că din punct de vedere valoric suntem peste adversari, fără să jignesc pe nimeni. Poate că ei sunt puțin mai organizați decât noi și mai omogeni, se cunosc mai bine și acesta va fi un atu al lor. Sper să reușesc să-i motivez pe jucătorii mei, pentru că deocamdată nu au luat niciun ban de când au venit la SSC Farul”, a declarat Petre Grigoraș, antrenor principal la SSC Farul.

La începutul acestei săptămâni, SSC Farul s-a despărțit de unul dintre jucătorii transferați în vară. Este vorba despre Godwin Onyeka Konyeha, al cărui comportament l-a deranjat foarte tare pe Grigoraș. Introdus în joc în minutul 52 al partidei cu Victoria Traian, din etapa trecută, în locul lui Mazilu, Konyeha a trebuit să fie schimbat la rândul său, în minutul 67, cu Asan! Se pare că el era accidentat de câteva zile, dar a ascuns față de antrenori acest mic „detaliu”, la ședințele de pregătire dinaintea meciului cu brăilenii!

„Este un jucător în care eu aveam mare încredere, pentru că jucase la un nivel destul de bun în România și în Georgia, la echipe din primele două ligi. Din păcate, de când a venit aici am văzut la el mai mult mofturi și pretenții, mai puțin realizări. El a ascuns o accidentare săptămâna trecută, am fost nevoit să-l înlocuiesc în etapa trecută la câteva minute după ce îl trimisesem pe teren, așa că am decis să reziliem contractul. Konyeha nu mai face parte din lotul echipei noastre”, a precizat Petre Grigoraș în legătură cu fotbalistul african adus în vară la Constanța.

La SSC Farul nu vor juca sâmbătă Milea și Mazilu, ambii accidentați, în timp ce Botea, ușor accidentat, ar putea fi recuperat până la startul partidei.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com