Declaratiile lui Petre Grigoras inaintea meciului cu CSM Râmnicu Sărat

Derby-ul etapei a 6-a din Liga a III-a de fotbal este programat sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17, la Techirghiol între SSC Farul Constanța (locul 2 cu 13 puncte) și CSM Râmnicu Sărat (locul 3 cu 12 puncte).

La conferința de presă, premergătoare meciului, antrenorul constănțenilor, Petre Grigoraș a menționat: „Este important să păstrăm ritmul rezultatelor, avem o serie grea de trei meciuri, primul cu Axiopolis Cernavodă l-am trecut bine, urmează jocul de sâmbătă și apoi cel cu Progresul Spartac București.

A contat mult că publicul a fost alături de noi și ne-a susținut în momentele dificile, iar acum sperăm că având o atitudine bună și sprijinul publicului, să ne impunem din nou. CSM Rm. Sărat e o echipă tare, ceea ce arată din nou că nu suntem singuri prin campionat.”Deși sunt câțiva jucători incerți (Mazilu, Milea, Botea) tehnicianul speră ca până la ora meciului, să poată miza pe serviciile lor.

Vineri, 29 septembrie, la ora 13 este programată ședința Consiliului Local Constanța, iar pe ordinea de zi este un proiect de hotărâre pentru alocarea unei sume către echipa SSC Farul.

Sursa: Radio Constanta

Powered by themekiller.com