După remiza cu Progresul Spartac, SSC Farul joacă la Tulcea

SSC Farul Constanţa continuă lupta pentru promovarea în Liga a 2-a, astazi, 20 aprilie, susţinând meciul din etapa a 21-a a seriei secunde din Liga a 3-a. Aflată pe primul loc în clasament, dar la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei secunde, Progresul 1944 Spartac, SSC Farul joacă în deplasare, de la ora 17.00, cu Delta Dobrogea Tulcea, echipa de pe locul 13 (penultimul).

Un meci în care jucătorii conduşi de Petre Grigoraş au prima şansă, iar câştigarea celor trei puncte puse în joc este singura variantă luată în calcul. „Să sperăm că în ultimele şase etape vom câştiga şi aşteptăm ca şi jocul rezultatelor să ne fie favorabil. E clar că stăm şi la mâna altor echipe. Niciun un meci nu este câştigat sau pierdut înaintea disputării acestuia”, consideră tehnicianul Farului.

În aceeaşi rundă, Progresul 1944 Spartac întâlneşte în propriul fief, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17.00, CSM Rm. Sărat (locul 9). Ca să acceadă în eşalonul secund la finele campionatului, SSC Farul trebuie să câştige toate cele şase meciuri rămase iar, în acelaşi timp, Progresul 1944 Spartac să facă un pas greşit. La egalitate de puncte, promovează echipa din Bucureşti.

În etapa precedentă, SSC Farul a remizat la Constanţa tocmai cu Progresul 1944 Spartac, iar vineri „marinarii“ au prilejul de a obţine prima victorie din cele şase dorite, beneficiind de prima şansă contra unei formaţii care, în runda anterioară, a cedat, 0-2, pe terenul ultimei clasate, Victoria Traian. Cu acest prilej, echipa brăileană a obţinut primele puncte din campionat, după ce pierduse toate cele 19 meciuri disputate până atunci!

Sursa: Telegraf & ZIUA de Constanţa

Powered by themekiller.com