Fii "patron" la Farul!

Fii „patron” la Farul!

SSC Farul Constanta iti ofera posibilitatea sa fii „patron” la clubul tau de fotbal. Clubul este detinut in totalitate de catre suporteri. Datorita faptului ca acest club este patronat de suporteri si de comunitatea locala previne ca el sa ajunga in mainile unui singur patron care sa profite de pe urma lui.

SSC Farul Constanta este un club sportiv organizat sub forma unei asociatii non-profit. Toti banii colectati sunt reinvestiti in club. Ei sustin bugetul alocat echipelor sportive de seniori si juniori precum si diferite actiuni comunitare.

Majoritatea membrilor cotizanti sunt suporteri ai echipei de fotbal Farul Constanta dar incurajam orice persoana sa adere la principiile noastre si sa devina membru cotizant si implicit „patron” la SSC Farul. Fiecare membru are dreptul la un vot in Adunarea Generala si are dreptul de a fi ales in Consiliul Director.

Copiii joaca un rol foarte important in SSC Farul. Orice minor poate deveni membru cotizant iar incepand de la varsta de 16 ani el poate vota in cadrul Adunarii Generale. De asemenea dorim sa promovam sportul de masa in randul copiilor prin infiintarea si sustinerea grupelor de copii si juniori.

Cum pot sa devin membru cotizant?
Valoarea cotizatiei este de 600 lei/an.
Cotizatia poate fi platita prin urmatoarele metode:
– Prin virament bancar in contul RO58 RZBR 0000 0600 1891 3282
– In cash la sediul clubului, in timpul meciurilor precum si in punctele de colectare.
– Online prin intermediul site-ului.
Dupa plata cotizatiei este obligatoriu sa completati formularul de adeziune. Acesta poate fi gasit online pe site-ul clubului www.farul.ro sau www.farul.eu.

La ora actuala clubul are 137 de „patroni” (135 adulti si 2 copii)

SSC FARUL Constanta – Impreuna ducem mai departe spiritul farist!

Leave a Reply

Powered by themekiller.com