Liga 3, seria 2, etapa 2

FC Voluntari II 0 - 0 SSC Farul Constanta
01 sept. 2017 - 17:00Stadion “Gheorghe Dincă” - Voluntari

Așa cum se anticipa, SSC Farul Constanța a avut parte de un debut dificil în Liga a 3-a la fotbal, partida jucată vineri după-amiază, pe stadionul Gheorghe Dincă din Voluntari, încheindu-se la egalitate, 0-0. Cele două candidate la promovarea în eșalonul secund au oferit spectatorilor un joc foarte dinamic, cu multe ocazii de gol, fotbaliștii profitând din plin de timpul frumos și de terenul foarte bun. În ciuda unui mare număr de ratări, partida a fost peste nivelul obișnuit din Liga a 3-a, golul fiind singurul care a lipsit! Reamintim că meciul de la Voluntari a contat pentru etapa a doua, formația constănțeană amânându-și partida programată în runda inaugurală.

Inregistrarea meciului:  
REPRIZA a 1-a  si  REPRIZA a 2-a

Petre Grigoraș și-a început curajos mandatul la SSC Farul, cu trei atacanți, însă debutul de joc le-a aparținut gazdelor, care au utilizat mai mulți componenți ai primei echipe: Petrariu, Leasă, Gîsă, Căpățînă, Tăbăcariu, Ad. Bălan și Trandafirescu.. Prima ocazie de gol a ratat-o Mazilu, în minutul 6: șut de la distanță, respins în bară de Petrariu! În minutul 14, a fost rândul lui Stănescu să trimită în transversală, pentru ca după șase minute Mazilu să scape singur cu portarul, dar șutul a fost direct în Petrariu. În minutul 22, Al. Grigoraș a pătruns pe dreapta, a centrat în careul mic, dar Stănescu, singur cu poarta goală, a întârziat prea mult și nu a mai ajuns balonul!

Imediat după pauză am asistat la un forcing al celor din Voluntari, iar Tăbăcariu a trimis în bară (minutul 54). SSC Farul a replicat prompt și a irosit cele mai mari ocazii de gol ale întâlnirii, prin Zamfir (minutul 55 – lovitură de cap puțin pe lângă poartă) și Stănescu (minutul 59 – șut pe lângă poarta goală!). În continuare, conștiente fiecare de valoarea adversarei, cele două echipe au preferat să nu mai riște, mulțumindu-se cu câte un singur punct.

Au evoluat formațiile:

FC Voluntari II (antrenor Dinu Todoran): Petrariu – Leasă, Gîsă, Mitache, Tudorică (87 Gogoi) – Tăbăcariu, Căpățînă, Uțoiu (66 Costache), Ureche (66 Trandafirescu) – Ad. Voicu, Ad. Bălan (90+3 Cojocaru).

SSC Farul Constanța (antrenor Petre Grigoraș): Gurău – Juncănaru, Diakite, Botea, Vîntu – Nițescu, Suciu, R. Stănescu – Al. Grigoraș (82 Șicu), Mazilu (66 I. Florea), Zamfir (90 Apostolache).

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com