LIGA 3, SERIA 2, ETAPA 11

FCSB 2 1 - 4 SSC FARUL CONSTANTA
03 nov. 2017 - 14:00Baza ARCOM - Berceni

Petre Grigoraș, antrenorul principal al echipei SSC Farul Constanța, se temea de partida pe care formația sa urma să o dispute în etapa a 11-a din Liga a 3-a la fotbal, antepenultima din tur. Asta pentru că SSC Farul avea mai mulți titulari accidentați, dar și pentru că se aștepta ca vicecampioana României să trimită la echipa-satelit mai mulți jucători. În cele din urmă, dat fiind regulamentul care prevede că „sateliții” sunt obligați să folosească pe toată durata meciului un număr de minimum 3 jucători U-19 plus 5 jucători U-21, la FCSB II au fost titularizați doar Pleașcă, de Amorim și Golofca.

Grigoraș nu se temea și de terenul sintetic al bazei ARCOM din Berceni, pentru că fotbaliștii săi se adaptaseră deja la astfel de suprafețe de joc artificiale, iar SSC Farul a demonstrat asta vineri, în disputa cu FCSB II. Scorul final a fost 4-1, cu oaspeții desprinzându-se pe tabela de scor după pauză, grație valorii și experienței superioare.

Inregistrarea meciului o gasiti aici !

Pătulea a deschis scorul în minutul 11, lovitură de cap la centrarea lui Al. Grigoraș, însă faza a fost construită de I. Florea, care l-a lansat pe căpitanul echipei constănțene cu o pasă formidabilă, de aproximativ 50 de metri! Gazdele au egalat în minutul 28, prin Golofca, după un penalty produs de Agache, care l-a atacat neglijent în careu pe căpitanul gazdelor. Tot Golofca a executat penalty-ul, Gurău a respins, dar fostul jucător al Botoșaniului a reluat în plasă.În repriza a doua, mijlocașii Farului au pus stăpânire pe teren, iar constănțenii au fost mai preciși în careu. Grigoraș a marcat în minutul 65 pentru 2-1, dintr-un penalty acordat pentru hențul lui Nicola. La două minute după o ratare a lui Diakite, care nu a nimerit poarta din poziție excelentă, Pătulea a transformat în gol o pasă măiastră a lui Stănescu: 3-1 pentru SSC Farul în minutul 78. De Amorim a irosit și el o imensă ocazie (minutul 84), pentru ca scorul final să fie fixat de Al. Grigoraș, în al patrulea minut de prelungire, după o fază creată de Dragu.Au evoluat pentru SSC Farul Constanța (antrenori Petre Grigoraș, Ion Barbu, Marian Dinu și Gheorghe Mina): Gurău – Juncănaru, Diakite, Suciu, Agache (81 Șicu) – I. Florea (70 Dragu), Iani – Al. Grigoraș, R. Stănescu, Dumitru Gheorghe (61 Androne) – Pătulea.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com