LIGA 3, SERIA 2, ETAPA 13

ACS Sportul Chiscani 0 - 6 SSC Farul Constanţa
17 nov. 2017 - 14:00Stadion "Sportul" - Chiscani

Suporter Spirit Club Farul Constanța a încheiat turul Ligii a Treia cu o victorie la scor în deplasare, 6-0 cu Sportul Chiscani. Șicu, Pătulea și Stănescu au marcat pentru Farul, care a obținut cea de-a 10-a victorie în acest sezon.

În minutul 5 oaspeții au avut prima acțiune periculoasă, dar șutul lui Raphael Stănescu a fost prins de portarul Constandache. În minutul 7, la o acțiune a lui Ndigwe, talonat de un apărător, i-a pasat lui Techiu dar acesta a luftat și a fost apoi deposedat la 6 metri, în poziție bună. În minutul 11, Constandache a apărat șutul lui Pătulea, iar două minute mai târziu Șicu a scăpat pe contaatac și a rămas unu la unu cu Constandache și a vrut să lobeze mingea peste acesta, dar portarul gazdelor a reținut în doi timpi. În minutul 20 Dragu a centrat pentru Stănescu, care a reluat spre poartă de la 6 metri, dar Constandache a avut un reflex salvator.

Inregistrarea meciului o puteti vedea aici !

În minutul 25 Farul a deschis scorul prin Pătulea, care a șutat pe lângă Constandache ieșit în întâmpinare. În minutul 27 Sportul Chiscani a avut două cornere consecutive, dar fără rezultat, iar în minutul 31 Stănescu a centrat în forță în fața porții și Pătulea a îndeplinit o simplă formalitate, marcând pentru 0-2 din 3 metri.

În minutul 40, la o centrare a lui Dragu, Șicu a reluat pe lângă poartă. Cu trei minute înaintea pauzei, Dragu a centrat din nou în careu, iar de data aceasta Șicu nu a mai ratat ținta și a mărit scorul la 3-0 pentru constănțeni.

Prima repriză s-a încheiat cu o acțiune a gazdelor, care l-a avut în prim plan pe Ndigwe, dar fără rezultat pe tabela de marcaj și la pauză Farul a intrat cu un avans de 3 goluri.După pauză oaspeții n-au mai forțat, dar tot ei au mai marcat de trei ori. În minutul 55 Șicu a dus scorul la 0-4 și tot el a realizat hat trick-ul în minutul 87, când a marcat pentru 0-6. Golul 5 al Farului a fost marcat de Stănescu, cu un șut la colțul lung după o acțiune personală pe partea dreaptă din careul gazdelor.

În minutul 90 Sportul Chiscani putea marca golul de onoare, dar mingea șutată de Moroianu a fost deviată în bară de un fundaș al constănțenilor, iar în minutul 90+3 Sportul a beneficiat de o lovitură liberă din preajma colțului terenului, dar Costache a șutat peste poartă și meciul s-a terminat cu victoria Farului cu 6-0.

Au evoluat pentru SSC Farul: Gurău – Juncănaru, Diakite (60 Milea), Botea (60 Agache), A. Rusu – I. Florea (55 Suciu), Iani (75 D. Gheorghe) – Dragu, R. Stănescu, Șicu – Pătulea

Sportul Chiscani: Constandache – Boga (min. 57 M. Pascu), Florentin Milea, Pîrlog, Moroianu – G. Costache – S. Techiu (min. 70 G. Bordei), G. Chihaia, E. Ndigwe (min. 63 Pană), Vlad Omer (min. 46 L. Boariu) – S. Crăciun.

Sursa: Pro Braila

Powered by themekiller.com