LIGA 3, SERIA 2, Etapa 18

Axiopolis Cernavoda 0 - 1 SSC Farul Constanta
31 mart. 2018 - 15:00
O nouă victorie importantă pentru promovare

SSC Farul Constanța a câștigat derby-ul etapei a 18-a din seria secundă a Ligii a 3-a, meci jucat în deplasare cu Axiopolis Cernavodă, scor 1-0 (M. Hristu 69 – autogol), spre bucuria suporterilor constănțeni, care s-au mobilizat și au fost prezenți într-un număr mare în tribunele stadionului din Cernavodă.

Faza care a decis meciul s-a produs în minutul 68, când Raphael Stănescu a centrat în careu și Marius Hristu de la Axiopolis a reluat cu capul în propria poartă.

Inregistrarea meciului : REPRIZA 1 REPRIZA 2

SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina) a jucat cu: Gurău – Iani (88 Vl. Suciu), Lamine, Kwadwo, Vântu – Tudorică, Cârstocea (65 I. Florea) – Al. Grigoraș (cpt.) (88 C. Zamfir), R. Stănescu, Călințaru (81 V. Șicu) – Cl. Dragu.

Echipa gazdelor (antrenor, Ionel Melenco) a fost: Nanu – A. Rusu, Răvoiu, Andrescu (cpt.), L. Gheorghe (86 V. Hristu) – Vieru, M. Hristu (77 Abibula) – Beșleagă (63 Dumitrescu), Fotescu (66 R. Moldoveanu), R. Mihalache – Moise.

Un meci foarte greu și știam că așa va fi. Aprig disputat, ca în tur. Cred că a fost influențat puțin de starea gazonului, că sărea mingea foarte tare, iar controlul balonului a fost foarte greu. Nu a ieșit un meci foarte spectaculos, noi fiind o echipă care încerarcă să paseze. Însă o formație mare câștigă și atunci când nu joacă spectaculos. Mă bucur pentru victorie și îmi felicit echipa pentru atitudine și pentru faptul că a reușit să se motiveze și să se concentreze la trei zile distanță de un alt meci dificil, jucat pe un teren extrem de greu. Sunt foarte mulțumit de băieți și de cele două rezultate contra unor formații foarte bune. Avem patru victorii din patru în retur, și fără gol primit. E un pas extrem de important către Liga a 2-a. Sigur, nu s-a decis încă nimic, dar ne aflăm pe un drum bun, a spus Petre Grigoraș, antrenorul principal al SSC Farul.

POZE DE LA MECI 

Formația antrenată de Petre Grigoraș încheie o săptămână importantă cu șase puncte și două victorii în deplasare pe terenurile echipelor contracandidate la promovare, 5-0 la Slobozia și 1-0 la Cernavodă. În urma acestui succes, foarte important pentru SSC Farul în cursa pentru promovarea imediată în Liga a 2-a, ”marinarii” se mențin pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte.

Etapa viitoare se joacă marți, 3 aprilie, de la ora 17.00. SSC Farul are meci pe teren propriu cu Victoria Traian, iar Axiopolis evoluează în deplasare cu FCSB II.

Sursa: Ziua de Constanta

Powered by themekiller.com