LIGA 3, SERIA 2, Etapa 19

CSM Ramnicu Sarat 2 - 2 SSC Farul Constanta
06 apr. 2018 - 17:00Stadionul Municipal - Ramnicu Sarat

Vineri s-au disputat meciurile din etapa a 19-a a Ligii a 3-a la fotbal, iar la Ramnicu Sărat, liderul SSC Farul a avut o evoluţie mai puţin reuşită, dar a obţinut în cele din urmă un punct dupa egalul 2-2, astfel că se menţine pe prima poziţie, graţie golaverajului superior.

Gazdele au condus la pauză cu 1-0, în urma unui gol marcat în minutul 15, Claudiu Dragu a egalat în minutul 69, însă formaţia din Rm Sărat a preluat din nou conducerea în minutul 74. Din fericire, Raphael Stănescu a marcat în minutul 77 şi întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Vezi galerie foto de la meci 

Au evoluat pentru SSC Farul (antrenori Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina): Gurău – Iani, Diakite, Kwadwo Twumasi, Botea (46 Șicu) – Tudorică, Cârstocea (46 I. Florea), R. Stănescu – Androne (72 Caragea), Cl. Dragu, Călințaru.

„Am făcut cel mai slab meci din partea a doua a campionatului. Am pierdut două puncte împotriva unei echipe în faţa căreia nu aveam voie să se întâmple aşa ceva. În condiţii normale ar fi trebuit să câştigăm la trei-patru goluri diferenţă. Sâmbăta viitoare este derby-ul cu Progresul, iar jucătorii trebuie să-şi revină. Am încredere în ei”, a spus antrenorul principal al Farului, Petre Grigoraș.

SSC Farul avea înaintea etapei două puncte avans față de vicelideră, Progresul 1944 Spartac (principala contracandidată a ”marinarilor” la promovare), care, grație victoriei de pe teren propriu cu ultima clasată, Victoria Traian, scor 3-1, a egalat la puncte, 48, formația de pe litoral, care își păstrează totuși primul loc, grație golaverajului superior (66-19 față de 61-19).

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul „Farul” din Constanţa, se va disputa meciul dintre ocupantele primelor două locuri în clasament, SSC Farul şi Progresul 1944 Spartac Bucureşti.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com