Liga 3, seria 2, etapa 6

SSC Farul Constanta 4 - 0 CSM Râmnicu Sărat
30 Sep 2017 - 17:00Stadionul "Sparta" Techirghiol

In etapa a 6-a din Liga a 3-a la fotbal, SSC Farul Constanța a jucat la Techirghiol încă un derby de clasament, cu CSM Rîmnicu Sărat, care ocupa locul 3 înaintea acestei runde. Gazdele au controlat disputa cu autoritate, iar scorul final, 4-0 (R. Stănescu 55, Mazilu 58, 70, Al. Grigoraș 90+3), este mic comparativ cu numărul ocaziilor de gol irosite de constănțeni.

Inregistrarea meciului o gasiti aici !
SSC Farul a ratat exasperant într-un meci desfășurat aproape în sens unic, spre poarta lui Nițache. Rîmnicenii s-au așezat încă din startul partidei pe două linii defensive, Bălan, singurul atacant, fiind izolat între fundașii centrali constănțeni. La pauză s-a intrat cu scor alb, cele mai mari ocazii de gol fiind ratate de Al. Grigoraș (minutul 4 – scapă singur cu portarul, dar nu nimerește ținta), Stănescu (minutele 8, 41 și 45) și Florea (minutul 44 – blocat în fața porții goale!).

La pauză, Petre Grigoraș a mutat ofensiv, cu Mazilu al doilea vârf și cu fundașii laterali împinși în poziția de mijlocași laterali, iar reduta buzoienilor a cedat. Bara lui Stănescu din minutul 50 a anunțat deschiderea scorului, reușită chiar de dispecerul Farului, cu un șut din careu (55). Mazilu a confirmat încrederea antrenorului cu o dublă realizată în minutele 58 (lovitură de cap după cornerul executat de Al. Grigoraș) și 70 (din centrarea aceluiași Grigoraș). Au mai fost două imense ratări, ale lui Dragu și Al. Grigoraș (șut peste poarta goală!), însă căpitanul Farului s-a revanșat în minutul 90+3, stabilind rezultatul final: 4-0.Singura notă negativă a acestei partide a fost eliminarea directă lui Diakite, pentru un fault comis în postură de ultim apărător în minutul 83, la scorul de 3-0. El va lipsi la derby-ul cu AFC Progresul 1944 Spartac București, din etapa viitoare, programat în deplasare.

Au evoluat formațiile:

SSC Farul a jucat cu: Gurău – Juncănaru (55 V. Şicu), Diakite, Botea, Androne (77 Rusu) – I. Florea (65 Vl. Suciu), Iani – Nițescu (46 Mazilu), R. Stănescu, Al. Grigoraş (cpt.) – Cl. Dragu.

Marius Târâlă, antrenorul lui CSM Rm. Sărat, a mizat pe: Niţache – Chivu (62 Creţu), Ceauşel, Croitoru, Sava, Ghiţulescu (65 V. Tănase) – Tudoran, Bodoc, D. Oprea, Roman (cpt.) (84 Burghelea) – Bălan (81 Pescaru). Pescaru este un junior născut în anul 2003, deci are 14 ani.

Sursa: Telegraf si Ziua de Constanta

Powered by themekiller.com