Liga 3, seria 2, Etapa 4

ACS Victoria Traian 0 - 3 SSC Farul Constanta
16 Sep 2017 - 17:00Stadionul “Pandurii” - Tudor Vladimirescu

În cadrul etapei a 4-a din Liga 3 de fotbal, SSC Farul Constanța a reușit o frumoasă victorie în deplasare cu lanterna roșie a clasamentului, Victoria Traian. Scorul a fost 3-0 (1-0) prin golurile reușite de Claudiu Dragu în minutele 26 și 55, ambele din centrările lui Claudiu Juncănaru și Costel Nițescu în minutul 78, după o pasă a lui Raphael Stănescu. Jocul a fost la discreția formației oaspete, care nu a forțat în niciun moment, mulțumindu-se să marcheze golurile necesare pentru adjudecarea celor trei puncte.

Inregistrarea meciului o gasiti aici !

Au evoluat pentru SSC Farul Constanța (antrenor Petre Grigoraș): Gurău – Juncănaru, Diakite, Botea, Vîntu – Suciu (53 Nițescu), Iani – Șicu (70 Androne), R. Stănescu, Mazilu (52 Konyeha, 67 Asan) – Dragu.

„Este o victorie clară, meritată și logică. Tot respectul pentru adversar, dar am întâlnit o echipă foarte modestă. În mod normal ar fi trebuit să batem cu 8-9 la zero, dacă jucam și noi la nivelul nostru obișnuit. Sunt însă conștient că este greu să-i motivez pe jucătorii mei pentru astfel de partide. Sper să reușesc să-i determin să se concentreze mai mult în etapa viitoare, când vom juca la Techirghiol cu Axiopolis Cernavodă, liderul cu punctaj maxim. Va fi un derby local și va fi cu totul și cu totul altceva”, a declarat Petre Grigoraș, antrenorul Farului.

„Nu a fost un meci ușor, în ciuda faptului că echipa adversă ocupă ultimul loc. Terenul a fost foarte greu. Sperăm să o ținem din victorie în victorie și să ne îndeplinim obiectivul de a promova în Liga a 2-a”, a spus atacantul Claudiu Dragu.

SSC Farul Constanța a rămas neînvinsă după patru etape și a urcat pe podiumul clasamentului, la două puncte de liderul Axiopolis Cernavodă, care a acumulat 12 puncte, maximum posibil, și la egalitate cu a doua clasată, AFC Progresul 1944 Spartac, al cărei golaveraj este însă mai bun. 

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com