Încă un pas spre eşalonul secund pentru SSC Farul

Confruntarea de sâmbătă, de la Cernavodă, dintre formaţiile Axiopolis Sport şi SSC Farul Constanţa, din etapa a 18-a a Ligii a 3-a la fotbal, Seria a 2-a, s-a încheiat cu victoria liderului, jucătorii de la SSC Farul depăşind la limită echipa aflată pe locul al treilea. Prima parte a întâlnirii a fost echilibrată, cu situaţii de a înscrie de ambele părţi. Stănescu, în minutul 33, şi Călinţaru, în minutul 44, au irosit cele mai ocazii de gol ale oaspeţilor, în timp ce gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 37, atunci când Gurău a respins mingea trimisă de R. Mihalache. SSC Farul a fost echipa care a dominat în repriza secundă, iar primul gol a fost reuşit de echipa condusă de Petre Grigoraş în minutul 69. Stănescu a executat o lovitură liberă şi M. Hristu a deviat mingea care l-a surprins pe Cr. Nanu. În final, gazdele au încercat fără succes egalarea, astfel că SSC Farul s-a impus cu scorul de 1-0.

Au evoluat la SSC Farul : Gurău – Iani, Diakite, Kwadwo Twumasi, Vîntu – Tudorică, Cârstocea, R. Stănescu – Al. Grigoraș (cpt.), Cl. Dragu, Călințaru; au mai jucat: I. Florea, Şicu, Vl. Suciu și Zamfir.

– la Axiopolis (antrenor Ionel Melenco): Cr. Nanu – A. Rusu, Răvoiu, Andrescu (cpt.), L. Gheorghe – M. Hristu, Al. Vieru – Beșleagă, Fotescu, R. Mihalache – Moise; au mai jucat: C. Dumitrescu, R. Moldoveanu, E. Abibula şi V. Hristu;

Cartonaşe galbene: Leo Gheorghe / Cârstocea, R. Stănescu.

În urma acestui rezultat, SSC Farul se menţine pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte, iar Axiopolis a rămas pe poziţia a treia, cu 38 de puncte.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com