La multi ani, faristilor !

Astăzi se încheie al doilea an de existenţă al echipei suporterilor farişti – Suporter Spirit Club Farul Constanţa. A fost anul în care am susţinut cele mai importante examene, pe care le-am absolvit cu brio! Am reuşit promovarea în Liga a III-a, după doar un an de activitate şi am reuşit – pentru prima oară în istoria Farului – să atragem alături de noi autorităţile locale. Am creat o echipă competitivă, condusă de un staff tehnic a cărui valoare nu mai are nevoie de nicio certificare. Am numit un nou Consiliu Director compus din farişti cu ştate vechi, care şi-au arătat în multe rânduri ataşamentul pentru club.

Dar nu ne îmbătăm cu apă rece! Suntem pe deplin conştinenţi că mai avem multe aspecte de soluţionat şi reglaje fine de efectuat până ca acest club să funcţioneze la potenţial maxim. Avem şi nerealizări, care ne întristează, dar ne şi ambiţionează în acelaşi timp: faptul că nu am putut disputa meciurile pe teren propriu în Constanţa, primul pas greşit în lupta pentru semnele identitare ale clubului şi duşul rece, cauzat nu numai de condiţiile meteo, din meciul cu Progresul Spartac.

Totuşi, nu avem nevoie să închidem ochii pentru a visa realizările din anul ce stă să înceapă! Promovarea în Liga a II-a, readucerea echipei la Constanţa, lângă suporterii acesteia şi redobândirea mărcii şi palmaresului F.C. Farul. Nu există oratori capabili de discursuri care să ne mobilizeze mai mult decât suntem deja pentru a câştiga această luptă şi nici substanţe care să poată potenţa sentimentele pe care le nutrim pentru Farul, deoarece sunt deja la apogeu! Şi ştim că şi dumneavoastră, suporterii, sunteţi mereu alături de noi! Ne-aţi demonstrat-o din nou, acum în prag de Sărbători, prin felul exemplar în care aţi ales să susţineţi campania de strâgere de fonduri pentru recuperarea semnelor identitare ale clubului.

În încheiere, dorim să transmitem recunoştinţa şi urările noastre de bine tuturor celor care au contribuit la realizările din acest an: autorităţilor locale; sponsorilor, colaboratorilor şi partenerilor echipei; staff-ului tehnic, jucătorilor şi personalului angajat; membrilor cotizanţi şi, nu în ultimul rând, suporterilor farişti! Vă aşteptăm alături de noi şi în 2018!

Un An Nou mai bun!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Powered by themekiller.com