Liderul SSC Farul joacă astăzi cu Victoria Traian, ultima clasată

Lider în clasament, SSC Farul întâlneşte pe teren propriu ultima clasată, Victoria Traian, astăzi, de la ora 17.00, o partida din etapa a 17-a a campionatului Ligii a 3-a.

Cu patru victorii din patru şi fără gol primit în partidele din 2018, parcurs ireproşabil care a urcat-o pe locul întâi, cu cele mai mari şanse pentru promovarea imediată în Liga a 2-a, SSC Farul se duelează cu singura echipă care a pierdut toate meciurile de până acum. Astfel că în partida de la Techirghiol nu se poate pune decât problema scorului.

„Până la derby-ul campionatului, cu Progresul 1944 Spartac, de pe terenul nostru (n.r. de pe 14 aprilie), mai avem două jocuri (cu Victoria Traian acasă şi cu CSM Rm. Sărat în deplasare), iarăşi la distanţă de câteva zile (n.r. astăzi şi vineri, 6 aprilie). Sperăm să trecem cu bine de cele două confruntări şi sunt convins că o putem face. După care vine cel mai important test din retur, având în vedere şi acel accident din tur (n.r. SSC Farul a pierdut cu 0-7)“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Progresul 1944 Spartac are meci cu FC Voluntari II
Celelalte meciuri de astăzi, de la ora 17.00, din etapă, sunt Înainte Modelu – CSM Olteniţa, Metalul Buzău – Sportul Chiscani, Delta Dobrogea Tulcea – Unirea Slobozia, Progresul 1944 Spartac – FC Voluntari II, CSM Rm. Sărat – Agricola Borcea,  în vreme ce Axiopolis (locul 3 în ierarhie) joacă în fieful celei de-a cincea clasate, FCSB II.

Sursa: Ziua de Constanta

Powered by themekiller.com