Locul întâi e miza marelui meci cu Progresul Spartac

Primele două clasate din seria secundă a Ligii a 3-a, Progresul 1944 Spartac Bucureşti şi SSC Farul Constanţa, aflate la egalitate de puncte şi despărţite de golaveraj, se duelează sâmbătă, la Berceni, în cel mai aşteptat meci al startului de campionat

În serie, doar trei echipe şi-au păstrat invincibilitatea până acum: Progresul 1944 Spartac, SSC Farul şi a treia clasată, Metalul Buzău, aflată la două puncte în spatele celor două. Adversarele de sâmbătă, din etapa a şaptea a campionatului, au acumulat câte 16 puncte (în urma a cinci victorii şi a unui egal), echipa din capitală având avantajul golaverajului, +19 (26-7) faţă de +13 (17-4). Pentru SSC Farul au punctat până acum Dragu – 5 goluri, R. Stănescu – 4, Al. Grigoraş – 3, Mazilu – 2, I. Florea, Botea şi Niţescu – câte un gol.

Cu partida care va fi găzduită sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15.00, de terenul Arcom din comuna ilfoveană Berceni, SSC Farul încheie o serie de trei meciuri contra unor echipe fruntaşe, de primele două trecând cu brio, graţie victoriilor de pe teren propriu, de la Techirghiol, cu Axiopolis Cernavodă (3-1) şi CSM Rm. Sărat (4-0).  SSC Farul nu-l va putea folosi sâmbătă pe stoperul Lamine Diakite, eliminat (cu roşu direct) în meciul cu CSM Rm. Sărat. Cu un succes împotriva liderului seriei, echipa de pe litoral ar trece pe primul loc, la trei puncte de echipa din Bucureşti.

Fanii SSC Farul vin şi în această deplasare

Suporterii constănţeni care vor să facă deplasarea la acest meci sunt aşteptaţi sâmbătă, în curtea stadionului din str. Primăverii, începând cu ora 9.00. Plecarea este prevăzută jumătate de oră mai târziu. Pentru rezervarea locului în autocar şi plata avansului trebuie sunat la numărul de telefon 0736.879.097. „Mergem în această deplasare pentru a încuraja echipa în cel mai important meci de până acum, împotriva ocupantei locului întâi. Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se mobilizează suporterii.

Golgheterul gazdelor a marcat de zece ori!

În etapa trecută, Progresul 1944 Spartac a învins în deplasare cu 9-0 (scorul seriei) ultima clasată Victoria Traian, care nu a acumulat niciun punct în şase etape şi nu a înscris niciun gol până acum. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Donca (de două ori), Stoian, Diţu, Apostol, Nechita (de trei ori) şi Stanciu. Bucureştenii au jucat cu: Răduţă – Parfeon, Stoian, Neacşu, Matache (A. Constantin) – Frangu (Zaharia), Apostol (Dedu) – Nechita, Donca, Diţu (Lixandru) – Stanciu.

Sursa: ZIUA de Constanţa

Powered by themekiller.com