Marca şi palmaresul FC Farul Constanţa sunt scoase iar la licitaţie

După ce prima licitaţie, de pe 19 secembrie 2017, nu a avut un câştigător, întrucât Eugen Pâlcu nu a achitat în termenul legal suma de 904.450 de lei plus TVA, Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa – în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, organizează o nouă licitaţie, pentru a vinde la licitaţie publică cu strigare marca (culori, siglă) şi palmaresul.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 5.000 de euro, exclusiv TVA. Potrivit licitatiapublica.ro, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi (lucrătoare), de la ora 14.00, începând cu data de 27 martie a.c., până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, str. Cibinului nr. 8.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie.

Participanţii vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 100 de euro reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro reprezentând contravaloarea taxei de participare la licitaţie şi să depună garanţia de 20% din preţul de pornire a licitaţiei cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei.

Pasul de licitaţie va fi de 5% din preţul de pornire a licitaţiei.

SSC Farul a deschis un cont in care puteti face donatii pentru sigla, palmares si culorile FC Farul : RO14 RZBR 0000 0600 1913 1742 .

Sursa: Ziua de Constanta

Powered by themekiller.com