Marca şi palmaresul FC Farul sunt scoase la licitaţie!

Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa – în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, vinde la licitaţie publică cu strigare marca (culori, siglă) şi palmaresul

Preţul de pornire a licitaţiei este de 3.150 de euro, exclusiv TVA. Potrivit licitatiapublica.ro, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi (lucrătoare), de la ora 15.00, începând cu data de 19 decembrie a.c., până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, str. Cibinului nr. 8.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie. Participanţii vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 100 de euro reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro reprezentând contravaloarea taxei de participare la licitaţie şi să depună garanţia de 20% din preţul de pornire a licitaţiei cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei. Pasul de licitaţie va fi de 5% din preţul de pornire a licitaţiei. Caietul de sarcini poate fi obţinut zilnic, între orele 9.00 şi 15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.

Contestaţia în anulare, respinsă. 

Club-fanion al fotbalului constănţean, FC Farul a intrat în faliment, definitiv şi irevocabil, în luna septembrie a anului trecut, după ce instanţa a respins contestaţia în anulare formulată de gruparea sportivă. Astfel, Curtea de Apel Constanţa a dat soluţia în dosarul 380/36/2016, în care CC Insol SPRL, lichidator judiciar al debitoarei Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa, avea calitatea de „contestator“, iar mai multe persoane (printre care şi cinci foşti jucători) şi două instituţii erau „intimaţi“, materia dosarului fiind „faliment“, iar stadiul procesual – „contestaţie în anulare – recurs“. Tipul soluţiei a fost „respinge contestaţia în anulare“, iar soluţia pe scurt – „respinge contestaţia în anulare, ca nefondată. Irevocabilă“. Contestaţia în anulare era ultima cale de atac a FC Farul, după ce instanţa dăduse o soluţie defavorabilă în ce priveşte recursul depus de clubul constănţean la decizia din 12 octombrie 2015 a Tribunalului Constanţa de începere a procedurii falimentului, solicitată ca urmare a mai multor restanţe financiare.

SSC Farul a deschis un cont in care puteti face donatii pentru sigla, palmares si culorile FC Farul :
RO14 RZBR 0000 0600 1913 1742 .

Sursa: Ziua de Constanta

Powered by themekiller.com