Marius Cocârlă a semnat cu SSC Farul

După Marius Tudorică, Alin Cârstocea şi Kwadwo Twumasi, SSC Farul Constanţa mai achiziţioneaza un jucător pe mijlocaşul Marius Vladimir Cocârlă (21 de ani), care a fost testat la antrenamente şi la meciurile amicale cu Farul Tuzla, CS Năvodari si Delta Tulcea. Pe când avea 13 ani, jucătorul născut la Turnu Măgurele a participat la programul „Milan Junior Camp“ şi a lăsat o impresie deosebită!

Înainte de a veni la SSC Farul, fotbalistul a evoluat la echipe precum CS Otopeni, Gloria Buzău, Concordia Chiajna B, Academia Clinceni şi Pandurii Tg. Jiu. În amicalul cu Farul Tuzla a fost folosit în repriza a doua, iar în cel cu CS Năvodari a evoluat titular (cu numărul 15 pe tricou), în ambele meciuri pe partea dreaptă în linia de trei din spatele vârfului. Jucător rapid, tehnic şi agresiv în joc, Marius Cocârlă va primi vineri o ofertă de la SSC Farul.

„Avem nevoie şi de concurenţă pe posturi, dar şi atunci când apar posibile accidentări. Dacă vom mai reuşi să aducem un jucător, bine, dacă nu, ne vom descurca cu cei pe care-i avem la dispoziţie. Nu sunt foarte multe schimbări faţă de tur, ceea ce mi-am şi dorit. Sunt jucătorii care au dus greul şi au avut rezultate în condiţii foarte grele, dar am vrut să punctăm la câteva capitole şi la transferuri şi zic eu că cei care au venit sunt destul de buni. Sper să se adapteze şi să se integreze cât mai repede“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

A intrat pe „San Siro“, la meciul cu Bari! 
În 2009, Marius Cocârlă (junior la Steaua) şi Sebastian Steriu (de la Petrolul Ploieşti) au fost cei doi mici fotbalişti români care au reprezentat România la faza finală a „Milan Junior Camp“. La evenimentul din Italia, de la baza Vismara Sporting Center, au participat 400 de copii din 37 de ţări, iar cei doi români au jucat în echipa Europei de Sud-Est, care a câştigat turneul „Intesa Sanpaolo“, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani. Marius Cocârlă a fost desemnat cel mai tehnic jucător, meciurile fiind supervizate de legendele Franco Baresi şi Daniele Massaro, dar şi de antrenori de la academia lui AC Milan. Cocârlă a avut apoi privilegiul de a intra pe stadionul „San Siro“, alături de căpitanul lui AC Milan, Massimo Ambrosini, înaintea partidei cu Bari!

A semnat în Ucraina

„AC Milan a vrut să mă ia la academia ei, dar nu s-a înţeles cu Steaua. Au trecut doi ani, eu am ajuns la 15, am început să joc la seniori şi nu s-au mai interesat de mine. La 18 ani apoi, am ajuns în Ucraina, la Karpatî Lvov, dar nu am reuşit să joc. Semnasem contractul, însă, din cauza războiului şi a situaţiei de atunci, nu s-a obţinut cartea verde, plus că au intervenit şi probleme cu banii. Am stat acolo destul de multe luni“, a povestit Marius Cocârlă.

Sursa: Ziua de Constanta

Powered by themekiller.com