Meciul cu FCSB 2 se anunţă „infernal“ pentru SSC Farul

SSC Farul Constanţa susţine meciul din etapa a 11-a a Ligii a 3-a, seria secundă, vineri, 3 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul formaţiei FCSB 2.

Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul, spune că partida se anunţă „infernală“ pentru constănţeni, din mai multe motive: gazdele vor beneficia (ca mereu până acum) de jucători de la FCSB, urmând a alcătui o echipă foarte puternică; SSC Farul se confruntă cu mai multe indisponibilităţi, urmând a lipsi, din pricina problemelor medicale, Botea, Niţescu, Mazilu şi Zamfir, iar în cazul lui Dragu se speră să poată fi luat măcar în lot; partida se joacă pe un teren sintetic, ce nu avantajează echipa constănţeană (cel pe care s-a jucat şi partida cu Progresul 1944 Spartac, pierdută de SSC Farul).

Conferinta de presa o puteti vedea aici !

Meciul cu FCSB 2 e decisiv pentru clasamentul de până în iarnă. Adversarii noştri se află la trei puncte în spatele nostru. Pentru prima dată de la începerea campionatului ne confruntăm cu atâtea probleme de lot. În plus, nu e un lucru îmbucurător că FCSB 2 va primi întăriri de la pima echipă. Sunt pus în situaţia de e face mai multe schimbări în primul 11. Să sperăm însă că vom obţine un rezultat pozitiv, care ne va menţine în grafic. Trebuie să fim încrezători” a declarat Petre Grigoraş.

În clasament, SSC Farul se află pe locul patru, cu 23 de puncte, în vreme ce FCSB 2 ocupă poziţia a cincea, cu 20 de puncte. În cazul unei victorii, SSC Farul se va menține la o diferență mică de prima clasată, iar în situația unei înfrângeri, s-ar îndepărta la mai mult de patru puncte.

Deși nu vrea să facă diferite calcule înaintea acestei partide, antrenorul formației constănțene ar conta și pe un punct (în cazul unui rezultat de egalitate), care s-ar putea dovedi foarte eficient în economia clasamentului.

Sursa: ZIUA de Constanţa 

Powered by themekiller.com