Meciul revenirii acasă pentru SSC Farul

Aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Seria a 2-a din Liga a 3-a la fotbal, SSC Farul Constanța și Progresul 1944 Spartac București se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, la Constanța, pe stadionul „Farul”, într-un meci extrem de important în lupta pentru promovarea în eșalonul secund. Pentru acest joc, în care cele trei puncte reprezintă o miză uriașă, formația constănțeană, pregătită de Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina, așteaptă să fie încurajată din tribune de un număr cât mai mare de spectatori, dornici să revadă echipa care vrea să ducă mai departe tradiția Farului.

Ne-am dorit de la început să jucăm aici (n.r. – pe stadionul „Farul”). S-au făcut eforturi pentru ca starea gazonului să fie în condiții cât mai bune. Așteptăm cât mai multă lume la stadion. Dacă la baraj au fost peste patru mii de spectatori, acum cred că vor veni și mai mulți. Presimt că sâmbătă vor fi mulți oameni în tribune care ne vor susține. Suporterii vor ajuta echipa, cu siguranță. Aștept cu nerăbdare să văd un stadion plin, atât cât va fi permis accesul în tribune”, a spus antrenorul principal al SSC Farul, Petre Grigoraș.

Partida de sâmbătă nu este privită ca o revanșă de către tehnicianul farist pentru înfrângerea din turul campionatului, când Progresul Spartac s-a impus cu scorul de 7-0, aceasta fiind singura partidă pierdută de SSC Farul în actualul campionat: „Am trecut de niște derby-uri, cu Slobozia și Cernavodă, și chiar dacă am șchiopătat etapa trecută, nu vreau să fac o tragedie. Nu e neapărat vorba de revanșă. Spre să fiu inspirat și să revenim pe stadionul nostru cu o victorie și să facem un spectacol, pentru că lumea care vine la un meci vrea să vadă un joc frumos, iar sportul are nevoie de spectatori”.

BILETELE vor fi puse în vânzare începând de azi, 12.04.2018, la următoarele puncte de vânzare:

1. la Secretariatul clubului de la Stadionul “Farul” (minihotel), etajul 1 în intervalul orar: 10-14;

2. la Standul S.S.C. Farul din Centrul Comercial “VIVO!” Constanţa (Maritimo), între orele 15-20.

În ziua meciului, va exista un punct de vânzare unic, în faţa Tribunei Oficiale a Stadionului “Farul” (acces din Strada Primăverii). Preţul unui bilet este de 5.00 lei, acces general, iar copiii cu vârsta sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită.

Sursa: Telegraf 

Powered by themekiller.com