Multumim celor care au donat deja !

   Suntem în faţa uneia dintre cele mai importante lupte din acest sezon! De data aceasta nu este vorba despre o competiţie sportivă, ci despre însăşi identitatea noastră ca suporteri şi club! Atunci când am pornit acest proiect, am prevăzut încă din statutul Asociaţiei, la rubrica OBIECTIVE PRINCIPALE şi RECUPERAREA SEMNELOR IDENTITARE ALE CLUBULUI F.C. FARUL – MARCĂ (SIGLĂ + CULORI), PALMARES.

Aşa cum am afirmat ne aşteaptă o luptă, în care principalul nostru adversar este timpul. Până luni, 18.12.2017, ora 15:00, trebuie să depunem la sediul lichidatorului judiciar, CC INSOL SPRL, sumele necesare pentru achitarea taxei de participare la licitaţie, achiziţionarea caietului de sarcini şi garanţia de 20% din preţul de pornire de 3150 de euro (630 de euro). Suntem principalii interesaţi de achiziţionarea propriei istorii şi trebuie să facem tot ce ţine de noi pentru a o redobândi!

Vă rugăm să sprijiniţi acest demers, după posibilităţi, pentru a recupera ceea ce ne aparţine de drept! În acest sens S.S.C. Farul a deschis un cont în lei in care puteţi face donaţii :

R O 1 4   R Z B R   0 0 0 0   0 6 0 0   1 9 1 3   1 7 4 2 

Powered by themekiller.com