Neptun TV despre venirea lui Pătulea la SSC Farul

Atacantul Adrian Pătulea este ultima achiziţie a SSC Farul Constanţa. Jucătorul, care a evoluat şi la FC Farul, în Liga 2-a, a semnat un contract valabil până în vară, cu drept de prelungire

Fotbalist care se bucură de aprecierea deosebită a suporterilor, Adrian Pătulea a fost prezentat ieri şi se speră să fie legitimat cât mai repede, acum aşteptându-se sosirea certificatului internaţional de transfer de la ultima sa echipă. Sâmbătă la jocul de campionat de la Techirghiol, cu Delta Dobrogea Tulcea, din etapa a opta a campionatului, Adrian nu va avea drept de joc.

În ultima perioadă, Pătulea a evoluat în Cipru, etalându-şi şi acolo veleităţile de golgheter. Prima echipă a fost FC Pafos, cu care a promovat din divizia secundă în primul eşalon, înscriind 27 de goluri în 27 de partide şi ocupând primul loc în topul „tunarilor“ formaţiei. Graţie evoluţiilor şi golurilor sale, jucătorul a fost declarat cel mai bun jucător al campionatului. De la FC Pafos, Adrian a trecut la o altă prim divizionară, Alki, la care nu a apucat să evolueze însă, întrucât s-a accidentat în perioada de pregătire.

 

„Tot timpul m-am simţit apreciat la Constanţa“

„Salut toată suflarea faristă şi îi felicit pe toţi pentru eforturile pe care le-au făcut. Astăzi se află în situaţia bună de a încerca să facă pasul către Liga a 2-a. Am urmărit cu atenţie evoluţia echipei şi toate ştirile despre SSC Farul. Am decis să mă întorc la Constanţa, unde tot timpul m-am simţit apreciat. Când am mai jucat la Farul, în Liga a 2-a, eforturile noastre n-au avut şi finalitatea promovării. Acum publicul este mult mai aproape de echipă şi avem parte de sprijin şi din partea autorităţilor locale. Echipa are unitate de grup şi poate face rezultatele pe care ni le-am dorit cu toţii de mult. Sper să ajungem cât mai repede în Liga 1, acolo unde Farul merită să fie“, a declarat Adrian Pătulea.

S-a întors cu inima deschisă

„Îi dorim multă baftă, să fie sănătos şi să ne poată ajuta în încercarea noastră de a ne îndeplini obiectivul. Mă bucur că a acceptat oferta SSC Farul. A mai evoluat aici şi a fost apreciat, la fel cum şi el apreciază clubul. S-a întors cu inima deschisă. Nu va putea juca sâmbătă, aşteptăm cartea verde de la ultimul club din Cipru şi sperăm să-l putem legitima cât mai repede“, a spus şi Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul, care l-a întâmpinat pe Pătulea cu „Bine ai venit şi să ne bucurăm împreună de victorii!“.

Promovare fără emoţii

Adrian Pătulea speră ca, la finele acestui campionat, SSC Farul să promoveze fără emoţii. „Nu cunosc nivelul fotbalistic de la Liga a 3-a, pentru că nu am mai jucat până acum în acest eşalon în România. Am înţeles că nu e unul foarte ridicat din punctul de vedere al valorii individuale, punându-se accentul mai mult pe dăruire şi pe combativitate. Mai mult ca sigur că, din iarnă, echipa se va întări, astfel încât să promovăm la pas“, a arătat atacantul.

Sursa: Neptun TV si ZIUA de Constanţa

Powered by themekiller.com