Noua conducere executivă a SSC Farul

SSC Farul Constanța și-a prezentat luni, la Stadionul „Farul”, într-o conferință de presă, noua conducere executivă, una care își dorește să ducă formația constănțeană în eșalonul secund la fotbalului românesc la finalul sezonului 2017-2018. Noul președinte al Consiliului Director al SSC Farul, Memet Erkal, a anunțat că un alt obiectiv este revenirea echipei pe gazonul Stadionului „Farul” pentru disputarea meciurilor oficiale, lucru care s-ar putea întâmpla la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie. Noul președinte executiv este Adrian Pitu, fostul jucător al Farului, care a revenit cu inima deschisă acasă, sperând să obțină rezultate cât mai bune în fruntea clubului.

Video cu conferinta de presa

„Sper să mă achit cu brio de responsabilități. Garanția acestui proiect este reprezentată de sprijinul autorităților locale. Cel mai mare atu este antrenorul Petre Grigoraș. Cel mai important lucru este promovarea și să readucem Farul acolo unde a fost. Trebuie să punem toți umărul ca să promovăm. Banii sunt suficienți, dar trebuie să ne descurcăm și noi”, a spus Adi Pitu.

Un alt fost jucător al Farului, Tiberiu Curt, s-a alăturat acestui proiect și va ocupa funcția de manager, postură din care vrea să pună umărul la obținerea unor rezultate foarte bune. „Consider că este un nou început pentru această echipă. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru tot ceea ce au realizat până acum și îi așteptăm în continuare alături de echipă. Obiectivul este promovarea în liga a doua. Dorim să aducem cât mai multă lume la stadion. Avem susținerea autorităților locale. Consider că fotbalul este un fenomen social și trebuie sprijinit. Încercăm să arătăm că suntem o echipă de încredere și trebuie să avem rezultate. Trebuie să arătăm o altă imagine și sunt convins că lucrurile se vor schimba”, a declarat Tibi Curt.

„Sunt foarte bucuros că ne-am întărit. Voi sprijini în continuare activitatea acestui club și vreau să remarc rolul extraordinar al suporterilor, care au înființat echipa și care au fost alături de noi. Sunt convins că la vară ne vom bucura pentru promovare”, a spus Marcel Lică, fostul președinte executiv preluând funcția de director executiv.

Antrenorul principal Petre Grigoraș este mulțumit de „sângele proaspăt” adus la club de foștii jucători ai Farului, tehnicianul constănțean fiind cu gândul doar la promovare: „Să reușim să fim împreună o echipă puternică și să promovăm. Trebuie să fim uniți în continuare. Mă bucur că au venit în conducere foști jucători ai Farului și împreună suntem mai puternici. Va trebui să demonstrăm acest lucru prin rezultate și prin organizare”.

SSC Farul va pleca marți în cantonament la Curtea de Argeș, acolo unde va disputa și două partide amicale, cu Atletic Bradu, joi, și cu Dacia Mioveni, miercurea viitoare.

Sursa: Telegraf 

Powered by themekiller.com