Petre Grigoraş, antrenorul SSC Farul, s-a accidentat şi va fi operat!

Antrenorul principal al SSC Farul Constanţa, Petre Grigoraş, s-a ales cu o ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng, ceea ce necesită intervenţie chirurgicală.

Tehnicianul de 53 de ani a păţit necazul la antrenamentul de miercuri la echipei, când a jucat fotbal-tenis (mai mult decât ar fi trebuit, spune Grigoraş) şi a avut ghinionul să se accidenteze. Ferit de accidentări serioase cât timp a fost jucător, Grig a păţit-o acum. Perioada de recuperare se va consuma în pauza de iarnă, astfel că Grigoraş va fi alături de echipă în plenitudinea forţelor la startul returului.

„Am participat şi eu la un fotbal-tenis şi, chiar la ultima minge, am făcut ruptură la tendonul lui Ahile. N-am avut accidentări grave ca jucător şi am «comis-o» acum. Cât timp am jucat fotbal, n-am fost operat niciodată. Uneori, m-am mai confruntat cu câte o problemă cu spatele, dar de scurtă durată. În rest, am fost ferit de accidentări grave. Am făcut însă acum. Cred că nu m-am uitat în buletin, am uitat câţi ani am şi am încercat să fac mai mult ca la 20-30 de ani! Trebuia să mă opresc mai devreme. Am jucat mai mult, m-am implicat mai mult şi, pe fond de oboseală a piciorului, iată că mi-am făcut un cadou de Crăciun!”, a glumit amar Petre Grigoraş.

„Bine că nu s-a întâmplat în timpul campionatului”

 „Acum nu mai am aşa dureri, am pus gheaţă. Am fost şi aseară (n.r. miercuri), şi azi-dimineaţă (n.r. ieri) la un consult medical. Trebuie să mă operez, mâine (n.r. astăzi) sau luni (n.r. 27 noiembrie), în funcţie de unde va avea loc intervenţia chirugicală, aici sau la Bucureşti. Va fi o recuperare dificilă, de lungă durată. Trebuie să stau cu piciorul imobilizat minimum şase săptămâni. Glumind, bine că nu s-a întâmplat în timpul campionatului. Aşa, e pauza de iarnă şi voi avea timp să mă recuperez, pentru startul returului, în primăvara viitoare”, a mai spus Petre Grigoraş.

Întregul colectiv S.S.C. Farul transmite antrenorului principal Petre Grigoraş multă sănătate şi o recuperare cât mai uşoară postoperatorie. Îl aşteptăm pe dl. profesor cât mai curând în sânul echipei, la potenţial maxim.

Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Sursa: ZIUA de Constanţa 

Powered by themekiller.com