Petre Grigoraș nu vrea un pas greșit în runda a 13-a

Vineri, 17 noiembrie, de la ora 14.00, în etapa a 13-a a Ligii a 3-a la fotbal, Seria a 2-a, ultima din turul campionatului, SSC Farul Constanța, ocupanta poziției secunde, cu 29 de puncte, va întâlni, în deplasare, penultima clasată, Sportul Chiscani, care a acumulat doar 4 puncte. O partidă în care jucătorii antrenați de Petre Grigoraș, Ion Barbu, Marian Dinu și Gheorghe Mina sunt favoriți, dar antrenorul principal al echipei constănțene știe că orice este posibil în fotbal.

„Pare să fie un joc facil și sperăm să încheiem turul bine. Va conta și cum va fi vremea la ora jocului, dar, indiferent de situație, trebuie să câștigăm partida. Cred că diferența de valoare ne dă posibilitatea să sperăm că vom obține victoria. Băieții trebuie să se concentreze, pentru că ați văzut ce s-a întîmplat în etapa trecută, când la un moment dat eram la egalitate cu o echipă aflată în partea inferioară a clasamentului”, a declarat Petre Grigoraș, care a avut miercuri un motiv de sărbătoare, împlinind vârsta de 53 de ani. În meciul de vineri nu vor putea juca Mazilu, Nițescu și Alex Grigoraș, iar folosirea lui Botea stă sub semnul întrebării.

Vedeti conferinta de presa aici !

Pentru SSC Farul se anunță o pauză între tur și retur destul de agitată, pentru că lupta pentru promovare va fi destul de aprinsă, Seria a 2-a fiind una mult mai echilibrată decât se preconiza la începutul campionatului.

„Suntem în grafic și după ce se va încheia turul vom face o analiză, cu bune și cu rele, a ceea ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului. Vom avea timp să discutăm toate problemele. Consider că este o serie mai grea decât mi-am închipuit, cu cinci echipe care se vor bate la promovare: noi, Progresul Spartac, Axiopolis Cernavodă, Metalul Buzău și Unirea Slobozia, pentru că nu cred că FCSB II și FC Voluntari II, formații care pot învinge, totuși, pe oricine, vor recupera diferența de puncte din clasament. Este clar că va fi un retur dificil și vom avea un început de retur extrem de dificil. Trebuie să întărim echipa. Nu va fi ușor”, a mai spus Petre Grigoraș.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com