Programul de iarna al contracandidatelor la promovare

O scurtă analiză a principalelor contracandidate la promovarea în Liga a 2-a:

PROGRESUL SPARTAC – s-a reunit tot în data de 15 ianuarie la stadionul propriu. La reunire au participat jucătorii vechi ai lotului, dar şi mai mulţi fotbalişti aflaţi în probe. La fel ca şi la Farul, prima parte a pregătirii va avea loc în baza proprie, urmată de un cantonament în Grecia, la Salonik, în intervalul 1 – 10 februarie. Acolo sunt preconizate si mai multe jocuri amicale cu echipe din liga a treia din regiune (Iraklis, Makedonikos, Asteras, Kilkisiakos). In tara, Progresul şi-a stabilit mai multe meciuri amicale, printre adversarii acesteia regăsindu-se nume importante la nivelul Ligii a III-a, cum sunt FCSB 2 pe 28.01, Sporting Roşiori pe 14.02, Voinţa Turnu Măgurele pe 17.02, Petrolul pe 21.02 sau Astra 2 pe 24.02.

AXIOPOLIS CERNAVODĂ – a sunat adunarea mai târziu decât celelalte combatante, pe 18 ianuarie. Cealalată reprezentantă a judeţului Constanţa în Seria a 2-a s-a despărţit în pauza de iarnă de Denis Husein şi Ionuţ Gheorghe. De asemenea, Axiopolis nu se va putea baza pe serviciile fundaşului dreapta Rusu, accidentat la genunchi. În discuţii, chiar cu S.S.C. Farul este atacantul Ricardo Mihalache, dar până în prezent acestea nu s-au materializat.

UNIREA SLOBOZIA – s-a reunit tot în data de 15 ianuarie si a renunţat la serviciile mai multor jucători care au prins mai rar primul unsprezece în turul campionatului (Marin, Burecu, Drezaliu şi Săvescu). Ca noutati ar fi atacantul Roland Stanescu 27 ani (Petrolul Ploiesti ) si portarul Negrusa Tudor 18 ani (ASA Tg Mures). Ialomiţenii au în plan efectuarea unui cantonament intern, la Snagov, la începutul lunii februarie şi au programat mai multe amicale cu Popeşti Leordeni, Carmen, Dacia Unirea Brăila şi Petrolul.

METALUL BUZĂU – a sunat adunarea mai devreme decat colegele sale de esalon, lotul nesuferind mari modificări faţă de cel folosit în prima parte a campionatului, doar revenirea atacantului Ionuţ Radu fiind o certitudine. Buzoienii au în plan un cantonament de o săptămână la Monteoru şi mai multe meciuri amicale cu echipe din zonă, printre care Dacia Unirea Brăila pe 9.02, CSM Focşani pe 14.02 sau Sporting Lieşti pe 17.02.

Partea superioara a clasamentului Ligii a III-a, Seria a 2-a la finalul turului se prezinta astfel :

Vă reamintim faptul că primul meci oficial al S.S.C. Farul din 2018 este programat sâmbătă, 03 martie, în deplasare cu Unirea 04 Slobozia.

Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Powered by themekiller.com