SSC Farul a demolat-o pe CSM Olteniţa

Suporter Spirit Club Farul Constanţa a făcut spectacol pe stadionul din Techirghiol, în partida cu ACSM Olteniţa, din etapa a 12-a a Ligii a Treia. Echipa antrenată de Petre Grigoraş a deschis scorul în minutul 4 prin Vasile Şicu. Oaspeţii au egalat surprinzător scorul în minutul 58, însă reuşita echipei din Olteniţa avea să îi readucă la viaţă pe constănţeni. Şicu şi-a trecut în cont un hat-trick după ce a mai înscris de două ori, în minutele 67 şi 72. Alex Grigoraş şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în urma golului înscris în minutul 70.

Cel mai frumos gol al meciului a fost reuşit de Raphael Stănescu, cu 10 minute înainte de finalul partidei. Acesta a executat senzaţional un corner şi a introdus balonul direct în poartă, fără ca vreun jucător să îl devieze. Evident, de pe lista marcatorilor nu putea lipsi Adi Pătulea. Blondul din atacul echipei noastre a scos un penalty pe care tot el l-a transformat iar apoi şi-a trecut în cont dubla. Tabela a fost închisă de Claudiu Dragu. SSC Farul – ACSM Olteniţa s-a încheiat cu scorul de 8 la 1 pentru echipa de la malul mării.

Inregistrarea meciului o gasiti aici !

Elevii lui Grigoraş au trecut pe locul al doilea, cu 29 de puncte, profitând de înfrângerea suferită de Axiopolis Cernavădă în propriul fief, 0 la 3 cu FC Voluntari 2. clasamentul este condus în continuare de Progresul Spartac, cu 31 de puncte.

În etapa viitoare SSC Farul va juca în deplasare cu Sportul Chiscani. După acel meci, Liga a Treia va lua pauză şi se va relua în martie.

Mircea Ghiță – ofițer de presă al SSC Farul Constanța

Powered by themekiller.com