SSC Farul a învins-o și pe CS Năvodari

Miercuri după-amiază, pe Stadionul Farul, SSC Farul Constanța a disputat al cincilea meci de verificare înainte de returul Ligii a 3-a la fotbal. Jucătorii antrenați de Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gheorghe Mina au avut ca adversară formația CS Năvodari, care ocupă locul 3 în Liga a IV-a constănțeană, și s-au impus cu scorul de 5-1. Au marcat Dragu (minutele 31 și 41), Cârstocea (61), Kwadwo Twumasi (68) și Șicu (69), pentru învingători, respectiv Zugravu (82).

SSC Farul a utilizat formule de echipă diferite în cele două reprize:

R1: Gurău – Androne, Diakite, Botea, Vîntu – Cârstocea, Tudorică – Cocîrlă, R. Stănescu, Dragu – Pătulea.

R2: Cebotari – Juncănaru, Suciu, Kwadwo Twumasi, Caragea – Iani, I. Florea – Șicu, Cârstocea, Zamfir – Dragu. Nu au fost utilizați Al. Grigoraș și Neagu, dar nici trei juniori de la ACS Performer, Ștefancu, R. Farcaș și Robu.

SSC Farul mai are în vizor și alți jucători pentru a se întări în vederea atacării promovării în eșalonul secund. Astfel in ultimile 2 amicale a fost utilizat și mijlocașul lateral Marius Cocîrlă, aflat în probe. Jucătorul are 21 de ani și a mai evoluat la CS Otopeni, Gloria Buzău, Concordia II Chiajna, Academica Clinceni și Pandurii Tîrgu Jiu. De remarcat că, în 2009, Marius Cocîrlă a fost desemnat drept cel mai tehnic jucător din cadrul programului Milan Junior Camp, el fiind ales din 400 de participanți cu vârsta între 12 și 15 ani!

Transferul atacantului Daniel Florea, cel poreclit „Gică Fentă” de suporterii constănțeni, a picat, fotbalistul în vârstă de 29 de ani semnând din postura de jucător liber de contract cu echipa din Liga a 2-a Chindia Târgoviște.

Sâmbătă, 10.02.2018, începând cu ora 11:00, S.S.C. Farul va disputa un nou meci de verificare în compania rivalei dobrogene, Delta Dobrogea Tulcea (locul 11 în seria din Liga a 3-a). După cum aţi putut observa, atât nivelul adversarelor, cât şi jocul echipei noastre au crescut de la meci la meci. Având în vedere faptul că acţiunea de reînsămânţare a gazonului Stadionului “Farul” este programată să demareze luni, partida se va disputa tot pe terenul central al complexului Farul.

Vă aşteptăm la meci!

Sursa: Telegraf

 

Powered by themekiller.com