SSC Farul Constanța invinsa de Progresul Spartac

SSC Farul Constanța a înregistrat sâmbătă, pe terenul sintetic ARCOM din Berceni, un eșec usturător, primul din actuala ediție a Ligii a 3-a la fotbal. Derby-ul de clasament al Seriei a 2-a, în care se întâlneau ocupantele primelor două locuri, cu același punctaj, s-a transformat repede într-un antrenament cu public al gazdelor, AFC Progresul 1944 Spartac București, formație care a dispus cu 7-0 (4-0) de SSC Farul Constanța! Au marcat Neacșu (minutul 8), Dițu (21, 54), Stanciu (22, 34-penalty), Stoian (57) și Zaharia (90+4).

Oaspeții aproape că nu au contat în acest meci, în care și-au creat prima ocazie importantă de gol abia în minutul 61, când Șicu a reluat periculos cu capul! Pretențiile la promovare ale constănțenilor nu s-au materializat deloc pe terenul sintetic din Berceni, umed din cauza ploii puternice care a căzut pe tot parcursul jocului, însă nimic nu este pierdut, campionatul fiind încă lung.

Au evoluat pentru SSC Farul Constanța (antrenori Petre Grigoraș, Ion Barbu, Marian Dinu și Gheorghe Mina): Gurău – Juncănaru, Suciu, Botea, Androne (46 A. Rusu) – Iani, I. Florea (46 Nițescu) – Mazilu (46 Șicu), R. Stănescu, Al. Grigoraș (65 Milea) – Dragu.

„Nu vreau să caut scuze pentru acest eșec usturător, un rezultat care se întâlnește poate o dată într-un an. Din păcate pentru noi, acest rezultat a venit într-un moment total neprielnic pentru noi. Am jucat pentru întâia oară pe un teren sintetic, pe o vreme total nefavorabilă, iar această cădere în jocul echipei era de așteptat, după evenimentele care au avut loc la club de la reluarea pregătirilor și până acum, toate lumea știe foarte bine la ce mă refer. Chiar dacă nu este ușor să ții unit un lot neplătit din luna iunie, este o înfrângere greu de digerat și nu mă așteptam să fim umiliți. Au fost multe goluri făcute cadou, în urma unor greșeli impardonabile, de aceea ne-a și fost greu să mai revenim. Nu trebuie să uităm că mulți jucători din lot sunt debutanți în Liga a 3-a și nu au mai avut un obiectiv așa de important, poate și de asta au fost depășiți atât de ușor de adversari, care au fructificat orice ocazie pe care au avut-o. Consider că a fost doar un accident, se întâmplă și la case mai mari. Am pierdut doar un meci, suntem la trei puncte în spatele liderului și cred că Progresul va mai ceda și ea puncte. Sper să reușim să-i motivăm pe jucători și să-i pregătim cât mai bine pentru meciul următor, pentru că trebuie să ne revenim cât mai repede”, a declarat Petre Grigoraș, antrenor principal la SSC Farul.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com