SSC Farul Constanța bate la scor de tenis Victoria Traian

Liderul seriei secunde a Ligii a 3-a de fotbat a realizat o victorie clara, astăzi, pe teren propriu, în etapa a 17-a, cu ultima clasata, Victoria Traian, care a pierdut toate meciurile pana acum.

Scorul a fost 6-0 (2-0), golurile fiind reușite de Tudorică (1), Călințaru (27), V. Şicu (52), Cl. Dragu (77), Popa (82 – autogol) și R. Stănescu (85).

Inregistrarea video a meciului

Principalul SSC Farul, Petre Grigoraş, a început meciul cu o formulă de echipă în care s-au regăsit mai multi jucători utilizați mai puțin în ultimul timp: Neagu – Iani, Lamine, Botea, Androne – I. Florea, Tudorică – Călințaru, Vl. Suciu, V. Şicu – C. Zamfir. Au mai jucat Cl. Dragu, R. Stănescu, Al. Grigoraş si Cârstocea.

O victorie clară, absolute meritată. Am operat șapte înlocuiri în echipă față de meciul precedent întrucât am jucat în trei zile două meciuri foarte grele, cu Unirea Slobozia și Axiopolis Cernavodă, pe suprafețe de joc dificile, și era normal să fac schimbări, ca să evit accidentările. Știam oricum că pe cine aș fi băgat și-ar fi făcut datoria. Ne așteaptă deplasarea de vineri, care e mult mai grea. Ne concentrăm pe acest meci acum, a declarat Petre Grigoraș.

Galerie foto de la meci 

În etapa viitoare, SSC Farul joacă în deplasare cu CSM Rm. Sărat, vineri, de la ora 17.00.

Trebuie să câştigăm neapărat meciul cu CSM Rm. Sărat, pentru a avea un moral bun la meciul următor, derby-ul campionbatului, cu Progresul Spartac. În ciuda problemelor de lot, sperăm într-un joc şi într-o victorie vineri. E un moment puţin mai delicat, dar sunt convins că băieţii vor rămâne profesionişti şi în continuare, a spus Grigoraş.

Sursa: Ziua de Constanta

Powered by themekiller.com