SSC Farul înfrângere în amicalul cu Abatorul Slobozia

SSC Farul Constanța a susținut astăzi primul meci de verificare din 2018, întâlnind pe stadionul Farul Abatorul Slobozia, liderul Ligii a 4-a a județului Ialomița. Meciul i-a revenit Abatorului, cu 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Vizuroiu (53, din penalty) și Bordei (88). Echipa din Slobozia a mai beneficiat de o lovitură de pedeapsă, la 0-0, în minutul 47, dar portarul Neagu a aparat la execuția lui Bordei.

La formația constanțeană au evoluat și noile achiziții, Tudorică și Cârstocea, dar au fost testați și mai mulți jucători, printre care și trei străini, bulgarul Todorov (fundaș central) și doi fotbaliști de culoare, stoperul Kwadwo și mijlocașul Shadrack, ambii veniți de la academia din SUA de la care SSC Farul l-a achizitionat pe Lamine Diakite.

SSC Farul a jucat cu:

  • în repriza întai in echipament albastru: Gurău – Juncănaru, I. Florea, Suciu, Ştefancu – Iani, Tudorică – Al. Grigoraş, R. Stănescu, Şicu – Dragu;
  • în repriza a doua in echipament galben/negru: Neagu – C. Matei, Kwadwo, Todorov, Codescu – R. Farcaş, Shadrack – Zamfir, Cârstocea, Rusu – Mazilu.

Abatorul Slobozia (antrenor, Ion Ionescu) a început meciul cu: Trandafir – C. Zanfir, Croitoru, Achim, Sava – Iftinca, Baltă – Matache, Bucurică, Nistor – Hertu. În partea secundă, au jucat: Trandafir – Voicu, Andrei, Radu, Pârvu – Bărzoiu, Matei – Bordei, Gheorghe, Alexandru – Vizuroiu.În timpul partidei, fanii constănțeni au afișat un banner la tribuna 1, cu mesajul Pasiunea transformă istoria în legendă. Ne vrem identitatea înapoi!

Sursa: ZIUA de Constanța 

Powered by themekiller.com