SSC Farul joacă mâine la Techirghiol, cu Unirea Slobozia

Mâine de la ora 17.00, pe terenul din Techirghiol va avea loc o restanță din prima etapă a Ligii a 3-a la fotbal, Seria a 2-a dintre SSC Farul Constanța si AFC Unirea 04 Slobozia, echipă care și-a anunțat și ea intenția de a promova în Liga a 2-a. Reamintim că partida a fost reprogramată la zece zile după disputarea celorlalte meciuri ale rundei inaugurale pentru că Farul urma să stea în această primă etapă, dar Federația Română de Fotbal a fost nevoită să refacă de urgență programul Seriei a 2-a din Liga a 3-a, în urma retragerii din campionat a echipei FC Viitorul II. În etapa a doua, SSC Farul Constanța a terminat la egalitate în deplasare cu FC Voluntari II, 0-0.

CONFERINTA DE PRESA DE AZI A LUI PETRE GRIGORAS

„Cred că am făcut un meci bun la Voluntari, contra unei formații care a primit și întăriri de la prima echipă. Atitudinea jucătorilor a fost bună, ne-am creat foarte multe ocazii, dar din păcate nu am reușit să înscriem. Cred că puține echipe vor lua puncte la Voluntari în acest campionat. Acum urmează un nou derby, cu Unirea Slobozia, un meci pe care este foarte important să-l câștigăm. Noi avem ca obiectiv promovarea, așa că fiecare meci din acest sezon îl vom aborda la victorie. Ne-am antrenat marți la Techirghiol și cred că vom avea condiții destul de bune de joc, cei de acolo au făcut mari eforturi să cosmetizeze terenul”, a declarat antrenorul principal Petre Grigoraș.

„Din păcate, încă există niște probleme care nu sunt puse la punct. Din punct de vedere organizatoric în primul rând, însă chiar și situația financiară este oarecum neclară. Sperăm să se rezolve cât mai repede, pentru că sunt jucători veniți în vară la Constanța, dar sunt și cei mai vechi la echipă, care de câteva luni nu au mai încasat niciun ban. Au familii pe care trebuie să le întrețină și acest aspect financiar este cel mai important la ora actuală. Bineînțeles, în afara stadionului propriu, care ne obligă să plecăm din oraș pentru meciuri oficiale. Se caută o soluție pentru rezolvarea celei mai stringente probleme a stadionului Farul, cea a apei, pentru că nu putem uda gazonul, dar avem promisiuni că săptămâna aceasta va fi găsită o soluție”, a adăugat Grigoraș.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com