SSC Farul s-a impus în amicalul de azi cu Delta Tulcea

Meciul amical de astăzi dintre echipele care activează în Liga a-III-a la fotbal, Seria a-II-a, SSC Farul și Delta Dobrogea Tulcea s-a disputat pe terenul principal al stadionului din Str.Primăverii.

Neamenajată și neîntreținută de mult timp, suprafața de joc a devenit improprie, cu denivelări și zone mari în care gazonul a dispărut cu desăvârșire.

De săptămâna viitoare vor începe lucrări specifice de reamanejare pentru a readuce suprafața de joc la standardele impuse unui teren omologat cel puțin pentru Liga a-III-a.

În meciul de astăzi, SSC Farul s-a impus cu 3-0 (goluri marcate de Cocârlă, Dragu, Șicu) împotriva formației tulcene care are 9 puncte și ocupă locul 11 din 14 în clasamentul Seriei a-II-a, înaintea returului din Liga a-III-a.

În prima repriză, SSC Farul a jucat cu: Vl. Neagu – Juncănaru, Kwadwo, Botea, Vântu – Iani, Tudorică – Cocârlă, Cârstocea, Cl. Dragu – Pătulea.

După pauză, echipa a fost: Gurău – Robu, Lamine, Ştefancu, Caragea – R. Farcaş, Vl. Suciu – Androne, Cl. Dragu, V. Şicu – Zamfir.

Nu au fost utilizaţi Cebotari, I. Florea, Al. Grigoraş şi R. Stănescu, menajaţi în urma unor probleme medicale.
Sursa: Radio Constanta

Powered by themekiller.com