SSC Farul s-a impus la scor la Tulcea

Succes categoric pentru SSC Farul Constanţa în etapa a 21-a a Ligii a 3-a la fotbal, Seria a 2-a. În meciul jucat vineri, la Tulcea, formaţia condusă de antrenorul Petre Grigoraş a surclasat cu scorul de 6-0 (R. Stănescu 11, Cl. Dragu 54, 57, 82, Momodou 74, Cârstocea 90+3), ocupanta penultimului loc în clasament Delta Dobrogea. De remarcat tripla reuşită de atacantul Claudiu Dragu, precum şi debutul cu gol în tricoul Farului pentru Momodou Lamin Jallow.

Galerie foto de la meci 

Atacantul american de origine gambiană Momodou Lamin Jallow a fost transferat în această săptămână la SSC Farul, fiind un fotbalist cu calități fizice și tehnice bune.  În vara anului trecut, Momodou Jallow, născut la 17 septembrie 1996, s-a aflat în probe la FC Viitorul II. Momodou Jallow a mai evoluat în România pentru Concordia Chiajna II și ultima oară pentru Voința Turnu Măgurele, sub comanda antrenorului Mugurel Cornățeanu, marcând mai multe goluri pentru această echipă în actualul sezon din Seria a 3-a a Ligii a 3-a.

Au evoluat pentru SSC Farul (antrenori Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina): Gurău – Iani, Botea, Kwadwo Twumasi, Androne – Tudorică, I. Florea – Al. Grigoraș, R. Stănescu, Călințaru – Cl. Dragu; au mai jucat: Diakite, Șicu, Momodou, Cârstocea.

Cum Progresul Spartac București a câștigat în această rundă cu 3-1 contra celor de la Ramnicu Sarat, SSC Farul și Progresul Spartac se mențin la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, iar Axiopolis a rămas la patru puncte distanță de primul loc. În etapa viitoare, SSC Farul va întâlni, pe teren propriu, pe Metalul Buzău, iar Axiopolis Cernavodă va juca, tot pe teren propriu, cu Progresul 1944 Spartac București.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com