Un derby al fotbalului românesc

Un derby al fotbalului românesc, Oţelul Galaţi – Farul Constanţa va fi reeditat sâmbǎtǎ 11 februarie 2017. Distribuţiile şi decorul scenic s-au schimbat, dar publicul a rǎmas la fel de fidel!
Suporter Spirit Club Farul Constanţa salutǎ deschiderea pe care omologii noştri de la echipa suporterilor gǎlǎţeni au arǎtat-o pentru organizarea acestor douǎ jocuri-şcoalǎ, în sistem tur-retur. Chiar dacǎ este vorba despre douǎ echipe nou înfiinţate, beneficiazǎ de aportul consistent al suporterilor lor, cǎrora le datoreazǎ însǎşi existenţa!
Unul dintre principiile pe care sunt clǎdite aceste proiecte este UNITATEA. Considerǎm cǎ acest principiu poate şi trebuie sǎ fie extins şi la nivelul suporterilor, pentru cǎ, în aceste momente grele, sunt mai multe valori care ne leagǎ decât cele care ne-ar putea dezbina. Suporterii alb-albaştri au reaprins Farul, gǎlǎţenii flacǎra furnalului din complexul siderurgic. Suntem la începutul unui drum lung, pe care sperǎm sǎ-l traversǎm cu paşi egali şi repezi, cel puţin pânǎ la nivelul Ligii a II-a. Suntem convinşi de faptul cǎ suporterii ambelor echipe conştientizeazǎ impactul negativ pe care orice formǎ de conflict l-ar putea avea asupra evoluţiei celor douǎ proiecte.
Prin aceste douǎ meciuri vom demonstra cǎ, deşi de multe ori la nivelul ligilor inferioare se joacǎ – la propriu – în noroi, fotbalul condus de suporteri este cel mai curat! Pe aceastǎ cale salutǎm şi încurajǎm toţi suporterii echipelor de tradiţie care au ales acelaşi drum ca şi noi!
Manşa “tur” se va disputa sâmbǎtǎ, începând cu ora 13:00 pe Stadionul “Siderurgistul” din Galaţi, iar returul este programat pe 18 februarie.
Împreunǎ ducem mai departe spiritul farist.

Powered by themekiller.com