Un nou sistem de cotizații!

Stimaţi membri cotizanţi,

vă reamintim că data limită pentru plata restanţelor la cotizaţia aferentă sezonului 2016 – 2017 este 1 august anul curent! În vederea păstrării calităţii de membru cotizant al Asociaţiei Suporter Spirit Club Farul Constanţa şi a tuturor drepturilor ce decurg din aceasta, vă rugăm să efectuaţi plata restanţelor până la termenul indicat. În caz contrar, calitatea de membru cotizant se suspendă pe o perioadă între 3 şi 6 luni în funcţie de numărul lunilor de restanţe.

Membrilor cotizanţi, dar şi suporterilor care au în vedere să devină membri cotizanţi în sezonul 2017 – 2018, le amintim că tot de la data de 01.08.2017, va fi implementat noul sistem de cotizaţii diferenţiate, după cum urmează:
– 100 de lei/ pers. – “CADET”, pentru suporterii care nu au împlinit vârsta de 18 ani. (Cotizaţia nu se modifică în situaţia în care împlinirea vârstei de 18 ani se produce pe parcursul sezonului);
– 100 de lei/ pers. – “SENIOR”, pentru toţi suporterii pensionari;
– 300 de lei/ pers. – “MARINAR” şi
– 600 de lei/ pers. – “LUP DE MARE”.

Cotizaţiile pot fi achitate oricând, atât înainte, cât şi după data de 01.08.2017.

Vă mulţumim pentru sprijinul acordat echipei până acum, dar şi pentru contribuţiile dvs. viitoare! Această echipă este a dumneavoastră, a suporterilor şi este de datoria noastră a tuturor să sprijinim bunul mers al acesteia, din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar! Ne aşteaptă un sezon greu, în care toate cheltuielile vor creşte exponenţial. De aceea, ne dorim să facem faţă noilor provocări şi să realizăm toate obiectivele pe care ni le-am propus!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Powered by themekiller.com