Valoarea individuală a jucătorilor a făcut diferenţa in Chiscani-SSC Farul

SSC Farul Constanţa a castigat cu 6-0 meciul cu formaţia din Chiscani şi a încheiat turul pe locul al 2-lea. Cei de la Sportul Chiscani au avut atitudine în teren, s-au luptat pentru un rezultat bun, însă valoarea individuală a jucătorilor a făcut diferenţa în acest joc.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş a avut prima ocazie de gol a partidei, dar Constandache (min. 6) a parat mingea şutată de Raphael Stănescu. Sportul Chiscani a replicat printr-o acţiune frumoasă a lui Ndigwe, nigerianul i-a pasat lui Techiu, însă atacantul gazdelor a luftat şi unul dintre apărătorii adverşi a înlăturat pericolul. Pătulea (min. 11) a şutat de la marginea careului, dar nu l-a învins pe portarul gazdelor, iar două minute mai târziu, pe contraatac, Şicu a încercat să lobeze mingea peste Constandache, însă portarul a avut o intervenţie spectaculoasă şi a evitat golul.

Inregistrarea meciului o puteti vedea aici !

O nouă paradă a lui Constandache (min. 13) în faţa lui Stănescu a amânat deschiderea scorului. Echipa gazdă a avut câteva momente bune de joc, însă jucătorii ajunşi la finalizare nu au avut luciditatea necesară pentru a-i pune probleme portarului Gurău. SSC Farul Constanţa a deschis scorul în minutul 25 prin Adrian Pătulea şi până la pauză Pătulea a realizat “dubla”, iar Vasile Şicu (min. 42), după o centrare perfectă a lui Dragu, a stabilit scorul primelor 45 de minute, 3-0, pentru SSC Farul.În repriza a doua jocul a fost controlat tot de echipa constănţeană care a mai înscris de trei ori, în timp ce Sportul şi-a trecut în cont doar o bară. Vasile Şicu a marcat pentru 0-5 la zece minute de la reluare, echipa gazdă a reuşit să obţină o lovitură liberă periculoasă, dar Bordei (min. 71) a şutat peste transversală. Stănescu a marcat al cincilea gol al oaspeţilor, iar Vasile Şicu a realizat hat trick-ul în minutul 87 şi a stabilit scorul final al partidei, 6-0 pentru SSC Farul. În minutul 90, Sportul Chiscani putea înscrie golul de onoare, însă mingea şutată de Moroianu a lovit bara.

Sportul Chiscani: Constandache – Boga (min. 57: M. Pascu), F. Milea, Pîrlog, Moroianu – G. Costache – S. Techiu (min. 70: G. Bordei), Chihaia, Ndigwe (min. 63: Pană), Vlad (min. 46: L. Boariu) – S. Crăciun.

SSC Farul: Gurău – Şicu, Diakite (min. 58: C. Milea), Botea (min. 58: Agache), Rusu – Iani (min. 72: Gheorghe), Florea (min. 53: Suciu), Stănescu – Dragu, Pătulea, Juncănaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brailei

Powered by themekiller.com