Victorie clară a SSC Farul in fața echipei a doua a FCSB

Suporter Spirit Club Farul Constanța se pregătea pentru un meci infernal la Berceni, în fieful celor de la FCSB 2. Gazdele au înregimentat pentru acest meci nu mai puțin de șase jucători eligibili să evolueze în Liga 1, printre care și vedetele Golofca, De Amorim sau Pleașcă.

Echipa noastră a început bine meciul, iar în minutul 11 Adrian Pătulea a deschis scorul, după ce a primit o centrare perfectă de la Alex Grigoraș. Susținuți din tribună de Nicolae Dică și Mihai Stoica, fotbaliștii celor de la FCSB 2 au revenit pe tabelă în minutul 28. Golofca a executat slab o lovitură de la unsprezece metri, Gurău a respins, dar balonul a revenit la decarul gazdelor, care a introdus balonul în poartă.

În partea a doua, SSC Farul și-a ridicat nivelul jocului. Alex Grigoraș a transformat un penalty în minutul 65, spre bucuria suporterilor echipei oaspete, care au fost tratați cu foaarte mult exces de zel de organizatorii partidei. Odată cu acest meci,Pătulea și-a regăsit pofta de gol și și-a trecut în cont o dublă, în minutul 78. Tabela a fost închisă de același Alex Grigoraș, care în minutul 94 l-a învins pe portarul advers după ce balonul a lovit bara.SSC Farul s-a impus astfel cu 4-1 pe terenul echipei FCSB 2 și este pe locul 3, la 2 puncte în spatele celor de la Axiopolis Cernavodă și a celor de la Progresul Spartac. În etapa viitoare, SSC Farul va juca la Techirghiol, pe teren propriu, cu CSM Oltenița. Partida va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 14:00.

Mircea Ghiță – ofițer de presă al SSC Farul Constanța

Powered by themekiller.com