Victorie clara pentru SSC Farul in etapa a 3-a

Pe stadionul din Techirghiol, SSC Farul Constanța a dispus de Agricola Borcea cu 3-1, după un meci pe care l-a controlat cu autoritate. Prima repriză a fost la discreția gazdelor, care au punctat prin Al. Grigoraș (minutul 5) și Claudiu Dragu (minutele 7 și 44), rezolvând partida până la pauză. Repriza secundă s-a jucat doar pentru că… așa prevede regulamentul jocului de fotbal! SSC Farul a încercat să mai înscrie, dar fără succes, cu toate că oaspeții au jucat în 10 din minutul 77, când Wincentovicz a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Bumbac, jucător care în sezonul trecut a pus și el umărul la promovarea Farului, a stabilit scorul final în minutul 90, cu un șut pe jos de la circa 25 de metri.

„Sunt mulțumit de rezultatele înregistrate până acum, dar astăzi jocul m-a dezamăgit total. E adevărat și că nu suntem încă puși la punct cu pregătirea și se pare că nu am reușit să ne revenim la doar trei zile după efortul destul de mare depus miercuri, cu Slobozia, o echipă mult mai puternică. Azi, după o primă repriză acceptabilă, a urmat o repriză a doua execrabilă, de coșmar pentru mine. Cred că de când s-a înființat Farul nu a jucat așa de slab! Se pare că suntem o echipă mică, iar jucătorii trebuie educați să trateze fiecare partidă cu maximă seriozitate, din minutul 1 până la final, indiferent cum se numește adversarul. E inadmisibil să joci în superioritate numerică și să primești gol. Sunt jucători care s-au crezut poate deja promovați în Liga a 2-a și lucrul acesta m-a deranjat foarte mult. Trebuie să se respecte în primul rând pe ei, apoi fotbalul și pe cei care vin în tribune ca să-i urmărească. Sincer vă spun, nu sunt deloc bucuros după această victorie. Rezultatul e bun, dar jocul a fost penibil. Pentru mine nu sunt importante doar punctele, ci și modul în care îi educi pe jucători pentru a putea face performanță mai departe”, a declarat Petre Grigoraș, antrenor principal la SSC Farul.

Au evoluat pentru SSC Farul Constanța (antrenor Petre Grigoraș): Gurău – Juncănaru, Agache, Botea, Vîntu – Nițescu (70 Androne), Iani – Al. Grigoraș (52 Konyeha), R. Stănescu (56 I. Florea), Milea (25 Șicu) – Dragu.

Sursa: Telegraf

Powered by themekiller.com